Mai­Kupon

Ízületi bántalmak gyötrik? Nehezére esik a mozgás?
Dr. Levine's mágneses pántok ízületi fájdalmak ellen megkönnyítik életét! Most nagyon kedvező áron 7 990 Ft helyett 65% kedvezménnyel, mindössze 2790 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ízületi bántalmak gyötörik? Nehezére esik a mozgás? A sportolás sem okoz már örömet, vagy talán már a mindennapjait is megkeseríti az éles fájdalom? Dr. Jack Levine, híres ortopédiai sebész mágneses pántjaival újra teljes értékű embernek érezheti magát!Jó ha tudja:

A csomag tartalma: 2 db mágneses térdpánt, 1 db mágneses csuklópánt tépőzárral, mely szükség szerint méretre állítható.

A mágneses térdszalag enyhíti vagy teljesen megszűnteti a térdben jelentkező fájdalmat.
Semmilyen mozgásban nem zavaró, hiszen pehelykönnyű, és közvetlenül a térdkalács alatt körbeveszi az egész térdet.
A csuklópánt jól illeszkedik a karhoz, így a munkavégzésben nem jelenthet akadályt. A vérkeringést serkentve enyhíti a csuklófájdalmakat és a merevséget.
Tépőzárral: mérete szabadon választható
Láthatatlan segítőtárs: ruhában észrevétlen a viselete.

A mágneses pántok az egyik leghatákonyabb eszköz az ízületi fájdalmak elleni harcban, melyek ugyan részben a korral járnak, de már nem feltétlenül jelentenek rosszabb életminőséget. Sokan tapasztalnak térd és csuklófájdalmat ami megkeseríti életüket és az orvosok is gyakran annyival küldik haza a panaszost, hogy a korral jár, szokja meg. Azonban több megoldás is van a panaszok enyhítésére, ezek közül az egyik a mágneses pántok viselése.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 21-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termékre 1 hónap garancia van!
Szállítási költség az ország egész területén: 830 Ft!

Szállítási idő:kb.2 hét

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
M.K. Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére