Mai­Kupon

Ízületi fájdalmak kezelése mágnesterápiával. A 30 perces kezelés 1 főnek 5.000 Ft helyett 3.500 Ft, melyből most fizetendő 700 Ft.

Ízületi fájdalmak kezelése mágnesterápiával - Egészség kupon
Eredeti ár:5 000 FtElőlegben fizetendő:700 FtTeljes ár:3 500 Ft30% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Erős ízületi fájdalmaktól szenvedsz? Ödémád van és merevek az ízületeid? Amennyiben a fenti tünetek tartósak Nálad, ízületi gyulladásról lehet szó.

Az ízületi gyulladás az ízületi fájdalmak egyik leggyakoribb oka. Az ízületek gyulladásos megbetegedéséről van szó. Megnyilvánulásai az ödéma, a bevörösödés, a fájdalom és a mozgáskorlátozottság.

A reumatoid artritisz az immunrendszert támadja meg és saját szöveteit semmisíti meg. Ödéma, forróságérzet, érintésre való érzékenység, fájdalomérzet és csökkent funkcionalitás formájában jelentkezik. A gyulladás bizonyos idő után ízületi destrukcióba és deformációba, reumába torkollik.

A reuma gyakrabban jelentkezik középkorú nőknél. Leginkább a kéz, csukló és lábtőízület kis ízületeit, de a csípő- és térdízületeket is éri gyulladás.Melyek az ízületi gyulladásra irányuló terápia előnyei? 

  • Enyhíti az ízületi gyulladáshoz kapcsolódó fájdalmat.
  • Gyulladás- és ödémaellenes hatást fejt ki.
  • Javítja a beteg ízületek mozgékonyságát és lassítja az ízületek további állapotromlását.
  • Egyszerű megoldásról van szó, így nincs szükség további gyógyszerekre.

A mágnesterápia a nyugati orvoslásban a fizikoterápiás kezelések szerves része. A csontokat, ízületeket és az inakat érintő mozgásszervi betegségekben a komplex terápia egyik leggyakrabban alkalmazott módszere, csillapítja az ízületi fájdalmakat artrózis, artritisz esetén.

A mágnesesség nem a mai orvosok, fizikaterapeuták és természetgyógyászok találmánya. A kínaiak 3500 évvel ezelőtt mágneses köveket használtak a meridiánok harmonizálásához, Egyiptomban Kleopátra éjjelente mágneses homlokpántban aludt, de Hippokratész és Arisztotelész is elismerően írt róla.

A mágnesterápia biostimuláló hatású. Nem maga a mágnesesség gyógyít, hanem a mágneses mező stimulálja, serkenti a sejtek, szövetek regenerációt biztosító folyamatait és ez vezet gyógyuláshoz. Ezért a mágnesesség nem gyors hatású, már az első kezelés után érezhető a kedvező hatás, de kb. 10-14 kezelés után válik nyilvánvalóvá.

A mágneses mező elősegíti a sejtek jobb hatásfokú működését. Gyorsítja a tápanyagok és az oxigén szállítását, valamint a salakanyagok kiürítését.

Az elektromágnesesség többek között növeli a szöveti oxigenizációt, csökkenti a vérnyomást, pulzust, javítja a csontfelépítést és erősíti a kötőszöveteket, intenzív vérkeringést biztosít, serkenti a fehérje szintézist. Mágnesesség hatására könnyebben végbemennek a biokémiai reakciók.

A pulzáló mágnesterápia alapja a gyenge intenzitású, alacsony frekvenciájú, pulzáló elektromágneses mező. Teljes mértékben veszélytelen a szervezetre. Azáltal, hogy a mágneses mezők intenzitása és frekvenciája folyamatosan változik (pulzál), a szervezet nem szokik hozzá az ingerhez.

A kezelés különböző reakciókat válthat ki. Egy meleg érzést, viszketést vagy szúrást. A szúró érzés a Chi blokkját jelzi. Ez a reakció nem a bőr vastagságától és nem is a nyomástól függ, hanem az életenergia áramának blokádjától.

A mágnesterápiás kezelést nem lehet alkalmazni:

pacemaker vagy más elektronikus implantátum esetén, szervátültetés után, terhesség alatt, daganatos betegség, epilepszia, TBC, AIDS esetén, súlyos fertőzés után, vérzéses állapotok, lázas, fertőző betegség, elmebetegség, szívelégtelenség, pajzsmirigybetegség, máj- vagy veseelégtelenség, túlműködéses hormonbetegségek esetén.

Szolgáltatásaink nem helyettesítik az Orvosi ellátást, nem minősül terápiának vagy gyógykezelésnek! Mielőtt bármilyen masszázsra jelentkezel, olvasd el az ellenjavallatokat.

A kupon tartalma: 30 perces Ízületi fájdalmak kezelése mágnesterápiával.

Saját részre 1 kupon vásárolható és ajándékba is 1 kupon vásárolható egy-egy ajánlatból. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után küld el kuponkódod a buddhastudio.hu@gmail.com  e-mail címre a számlázási adatokkal együtt. A kezeléseken nem bonyolítanak  készpénz forgalmat, ezért kupon érvényesítéséhez az előlegen kívüli rész átutalása szükséges, melyet kérünk a kupon kifizetésétől számított 5 munkanapon belül átutalni. Az utaláshoz szükséges adatokat a válasz e-mailben kapod meg.

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 2.800 Ft-ot a szolgáltatónak utalni kell a kuponvásárlást követő 5 napon belül.

Kérdés esetén információ: buddhastudio@gmail.com vagy a +36 20/367 5055 számon.

Bejelentkezés: +36/20-3675055- buddhastudio.hu@gmail.com

https://www.facebook.com/buddhastudio.hu

 Kezelésekről bővebb információ:-- http://www.buddhastudio.hu/kezelesek

Cím: Buddha Stúdió, 1042, Budapest Árpád út 77. (M3-as metró végállomásnál, onnan kb. 50 méter,  Vágjunk bele Szépségszalon. )

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Buddha Stúdió
Cég
Friendshop Market Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 77.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére