Mai­Kupon

Ízületi natív MR vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel, választható régióval (ujjak, boka, csípő, csukló, könyök, térd, váll) a RadiVert betegbarát klinikán kedvező áron 37 800 Ft helyett 33 500 Ft-ért! Most fizetendő: 6 700 Ft!

Ízületi natív MR vizsgálat - Egészség kupon
Eredeti ár:37 800 FtElőlegben fizetendő:6 700 FtTeljes ár:33 500 Ft11% kedvezmény
2021. augusztus 3.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az MR vizsgálat kitűnően alkalmas az izületek, és a csontokat körülvevő lágyrészek vizsgálatára.
Precízen feltérképezi az inakat, szalagokat, porcokat, az ízületi belhártyát.
Az ízületi MR vizsgálat választható régiói: ujjak, boka, csípő, csukló, könyök, térd, váll.
Ha reggelente, vagy fizikai megterhelést követően fájdalmat és ízületi merevséget tapasztalunk, azt ajánlott kivizsgálatatni.Ajánlatunkkal, a RadiVert Klinikán vehetsz részt ízületi natív MR vizsgálaton, amit az általad választott területen végeznek el: ujjak, boka, csípő, csukló, könyök, térd, váll.

A RadiVert betegbarát klinikáján a legmodernebb 1,5 Teslás GE Signa Explorer MR készülékével végzik a vizsgálatokat, profi MR-operátorokkal gondoskodnak arról, hogy csökkentsék a vizsgálattal kapcsolatos félelmeket.
Például a vizsgálat alatt esetlegesen felmerülő kellemetlen érzetek csökkentésében nagy szerephez jutnak a beépített speciális fényterápiás, és audios funkciók, akár a kedvenc zenédet is hallgathatod közben.

Idősebb korban az ízületi fájdalmak leggyakoribb oka az osteoarthritis, azaz az ízületek kopása, ami szinte népbetegségnek tekinthető.
Az ízületi porcok elvékonyodása, elváltozása miatt alakul ki.
A csontok közti területet kitöltő porc elkopik, emiatt dörzsölni kezdik az ízületek szélét, ami bővelkedik idegvégződésekben, emiatt tud rettenetesen fájni.
40 éves kor felett jelentősen megnő az ízületi kopás kialakulásának lehetősége, ám a fiatalkori túl intenzív sportolás, és a korábbi sérülés is rizikófaktornak számít.
Ha reggelente, vagy fizikai megterhelést követően fájdalmat és ízületi merevséget tapasztalunk, azt ajánlott kivizsgáltatni.

A választható régiókról:
A térd MR vizsgálat megmutatja a csontok, az ízületi porc, a térdízület porcgyűrűje (meniscus), a térdkalács (patella), a térdkalács porcának állapotát, és helyzetét, továbbá a térdet tartó összes szalag állapotát.
A váll MR vizsgálattal jól feltérképezhetőek a vállízület kopásos betegségei, a vállat körülölelő rotátorköpeny szakadása, az ízfelszín, a porcok vastagsága, a lágyrészek elváltozásai, az esetleges balesetet követő sérülések.
A csípő MR vizsgálat megmutatja a csípőben lévő ödémákat, kopásokat, degeneratív folyamatokat, a korai combfej elhalást (necrosis), továbbá képet nyújt az ízületi tok állapotáról is.
A könyök MR vizsgálattal láthatóvá válik a könyökben találkozó 3 csont ízesülésének állapota, az ínak, a porcok, a csonthártya állapota, a traumákat követő elváltozások mértéke, a nyáktömlők (bursák) gyulladása, a bursákban felszaporodó folyadék mennyisége, a teniszkönyök is diagnosztizálható vele.
Az ujjak MR vizsgálata, és a csukló MR vizsgálata felfedi az ízületi gyulladásokat, szalagszakadásokat, a sportsérülések mértékét.
A boka MR vizsgálatát érdemes elvégeztetni szalagszakadás, húzódás, ficam, ízületi bántalmak, túlterheltség, krónikus fájdalom esetén.

Jó tudni, hogy az ízületi MR vizsgálat sokkal megbízhatóbb eredményt nyújt, mint egy röntgen, vagy CT vizsgálat.
Általa gyorsabban lehet pontos diagnózishoz jutni, így a kezelés és a rehabilitáció a legrövidebb idő alatt megkezdődhet.

MIÉRT ZÁRT MR HASZNÁLUNK?
A legelterjedtebb MR készülék a zárt MR, amely során a beteget a gép egy nem teljesen zárt alagútba húzza be.
Az MR vizsgálat során létrehozott kép minőségét a mágneses tér erőssége határozza meg, amely a zárt rendszerben sokszorosa a nyílt MR rendszerhez képest, igy jobb a létrehozott kép minősége.
A nyitott MR készülékek térereje 0,3-0.45 Tesla, míg a zárt MR berendezések 1,5 Tesla erősségűek.
A nagyobb térerő miatt finomabb struktúrák is láthatóvá válnak, amelyek a nyílt MR készülékkel nem lehetségesek.
A zárt MR készülékeknél rövidebb a vizsgálati idő, mint a nyílt MR berendezéseknél
A nyitott MR készülék esetében a gép adottsága miatt holt tér keletkezik a képalkotás során, így a páciens testének minden részét teljes pontossággal nem képes feltérképezni.
Nyitott MR csak akkor javasolt, ha a beteg nem képes a 20-30 perces vizsgálatot a zárt térben elviselni, de az ízületi vizsgálatok kivételével megbízható eredményt nem adnak.

A RADIVERT MR esetében alkalmazott GE 1.5 T MR készülék egy nagyteljesítményű, zárt készülék, amely belseje világos, ami kényelmesebbé teszi számukra azt, hogy egy zárt „csőben” kell feküdniük a vizsgálat alatt.
A speciálisan alkalmazott hang és fénytechnika is segít a betegek számára a megfelelő relaxációban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: 1 fő részére szóló ízületi natív MR vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel kedvező áron 37 800 Ft helyett 33 500 Ft-ért!

Most fizetendő: 6 700 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Választható ízületi régiók: ujjak, boka, csípő, csukló, könyök, térd, váll.
A csípőn kívül az 1 régió az egyik végtagot jelenti, ha valaki mind a kettőt szeretné akkor kupon kell hozzá.
1 ember több kupont is vásárolhat saját részre.
A vizsgálati idő: kb. 25-30 perc (jelen helyzetben: 45 perc is lehet)

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 8:00-17:00 óra között a +36302414960 telefonon, és 24 órában a radivert@radivert.hu emailen, és a www.radivert.hu közvetlen foglalási rendszerén. A 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadása szükséges.
A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó kupont.

A RADIVERT MR Klinika Budapest IV. Baross u. 99. található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel (Újpest metrómegállótól induló busz közvetlenül a Klinika előtt áll meg), és gépjárművel is (a belvárostól 15 perc). 25 gépkocsi tud parkolni az intézmény parkolójában.
Cím: 1047 Budapest, Baross u. 99.
A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztárakkal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Radivert MR
Cég
Radivert Diagnostic Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Baross u. 99.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére