Mai­Kupon

🚌 Jégkatedrális a Tátrában! Egynapos buszos kirándulás 2022 telén a szlovákiai a Magas-Tátra szenzációjához, 1 főnek 13.990 Ft helyett 10.290 Ft-ért, most fizetendő 1.550 Ft.

Jégkatedrális a Tátrában, egynapos buszos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:13 990 FtElőlegben fizetendő:1550 FtTeljes ár:10 290 Ft26% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kirándulás programja:

Indulás reggel 5.30 órakor a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett). Folyamatos utazás Ótátrafüredre, útközben rövid pihenővel. Érkezés a kora délelőtti órákban a Tátra egyik legkedveltebb üdülőhelyére. A nap további részében szabad program keretében lehet a következő lehetőségek közül választani: szánkózás az erre kijelölt pályákon; (1 órás szánkóbérlés kb. 8-10 €, kaució is lehetséges kb. 20 €) a Tarajkára menő siklóval lehet feljutni a jégtemplomhoz, illetve innen egy sétával érhető el a Tarpataki-vízesés, amely szintén különleges látványt nyújt, amikor magára ölti „téli öltözékét”.Miután visszatérünk a hegyről, autóbuszra szállunk és ellátogatunk a Tátra egyik gyöngyszeméhez, a Csorba-tóhoz. A Csorba-tó a második legnagyobb tó a Tátra déli oldalán, a Szoliszkó-gerinc délkeleti vége alatti teraszon, a Furkota- és a Malompataki-völgy torkolata között, nem messze a Menguszfalvi-völgy torkolatától, 1346 m tengerszint feletti magasságban. A Csorba-tó körüli séta után 17 órakor indulás hazafelé. Várható érkezés Budapestre 22-23 óra között.

Jégkatedrálisról: Megnyitotta kapuit a jégdóm az Ótátrafüred feletti Tarajkán, amelyet ezúttal a Santiago de Compostelában található Szent Jakab-székesegyház ihletett. Az óriás jégdóm elkészítésében számos cseh, szlovák és amerikai jégszobrász és faragóművész vett részt, a főépítész idén is Adam Bakoš volt. A mesterek precíz műalkotást hoztak létre, miközben 1880 jégtömböt faragtak meg, amelyek együttesen több mint 225 tonnát nyomnak. A jégkatedrális olyan ikonikus részleteket is tartalmaz, mint például a katedrális homlokzatán látható, nem feltűnő kör alakú rész, amely görög szimbólumokat ábrázol szokatlan – fordított – sorrendben, az ómegától az alfáig.


Várható érkezés Budapestre 22-23 óra között.

Egyéb költségek:

Hrebienok sikló: Felnőtt: 11,- €, Nyugdíjas, diák: 9,- €

BBP + Stornó biztosítás: 930,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Beutazási feltételek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?szlovakia

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. március 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás választható időpontjai: 2022. január 22. február 19. március 12.

Most fizetendő 1.550 Ft, a fennmaradó 8.740 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költség:

Hrebienok sikló: Felnőtt: 11,- €, Nyugdíjas, diák: 9,- €

BBP + Stornó biztosítás: 930,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Találkozás: 5.15 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 5.30 órakor

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére