Mai­Kupon

🚌 Jégkatedrális a Tátrában! Egynapos buszos kirándulás december 26-án a szlovákiai Magas-Tátra szenzációjához, 1 főnek 19.990 Ft helyett 15.290 Ft-ért, most fizetendő 2.290 Ft. Ajándékba is adható!

Jégkatedrális a Tátrában, egynapos buszos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:19 990 FtElőlegben fizetendő:2 290 FtTeljes ár:15 290 Ft24% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Magas-Tátra a világ legkisebb óriás hegysége és az UNESCO bioszféra- rezervátumai közé tartozik. A hegység számtalan túrázási lehetőséget kínál, kezdők és tapasztaltabbak számára is. Magas-Tátra hegyei közül 6 meghaladja a 2 500 méteres magasságot és további számtalan csúcs található a 2 000 méteres magasság felett.

A kirándulás programja:

Indulás reggel 5.30 órakor a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett). Folyamatos utazás Ótátrafüredre, útközben rövid pihenővel. Érkezés a kora délelőtti órákban a Tátra egyik legkedveltebb üdülőhelyére. A nap további részében szabad program keretében lehet a következő lehetőségek közül választani: szánkózás az erre kijelölt pályákon; (1 órás szánkóbérlés kb. 8-10 €, kaució is lehetséges kb. 20 €) a Tarajkára menő siklóval lehet feljutni a jégtemplomhoz, illetve innen egy sétával érhető el a Tarpataki-vízesés, amely szintén különleges látványt nyújt, amikor magára ölti „téli öltözékét”.Miután visszatérünk a hegyről, autóbuszra szállunk és ellátogatunk a Tátra egyik gyöngyszeméhez, a Csorba-tóhoz. A Csorba-tó a második legnagyobb tó a Tátra déli oldalán, a Szoliszkó-gerinc délkeleti vége alatti teraszon, a Furkota- és a Malompataki-völgy torkolata között, nem messze a Menguszfalvi-völgy torkolatától, 1346 m tengerszint feletti magasságban. A Csorba-tó körüli séta után 17 órakor indulás hazafelé. Várható érkezés Budapestre 22-23 óra között.

Jégkatedrálisról: 

Ezúttal II. Erzsébet angol uralkodó 15 évvel ezelőtti látogatásának emlékére a londoni Westminster apátságot építették meg jégből. Pénteken, 11.17-én nyitották meg a nagyközönség előtt a jégtemplomot, amelyben minden évben más építészeti nevezetességet formálnak meg. Az ideit is nagy titkolózás övezte, egészen az utolsó napig várni kellett, hogy kiderüljön, hogy most a Westminster apátságot, London egyik legjelentősebb építészeti és történelmi műemlékét építették meg kb. 225 tonna jégből. Az idei jégtemplom az egykori brit uralkodó 15 évvel ezelőtti látogatása előtt tiszteleg, amikor Károly herceggel együtt a Magas-Tátrába is eljutottak és sétát tettek Tarajka környékén. Erről a látogatásról számos fénykép is készült, amelyet a látogatók a kupolába belépés előtt tekinthetnek meg.

A jégtemplomba a látogatók számára ismét díjmentes a belépés.

Várható érkezés Budapestre 22-23 óra között.

Egyéb költségek:

Hrebienok sikló: Felnőtt: 15,- €, 

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. december 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpntja 2023. december 26.

Most fizetendő 2.290 Ft, a fennmaradó 13.000 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költség:

Hrebienok sikló: Felnőtt: 15,- €, 

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Találkozás: 5.15 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 5.30 órakor

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére