Mai­Kupon

Jobb agyféltekés alapokra épített tízujjas gépírás online kurzus, a technikával könnyedén tanulhatod meg a gépírást 30.000 Ft helyett 8.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tanulj meg mind a tíz ujjaddal gépelni! Tíz ujjal gépelni olyan mintha gyorsítósávra kerülnél, valahogy minden könnyebb és gyorsabb lesz, hatékonyabban tudod végezi a munkádat. Nem számít, ha rövid az ujjad vagy hogy már túlságosan megszoktad a két ujjas pötyögést a gépen, ezzel a technikával tényleg mindenkinek sikerülhet. Az iskolai oktatásban sajnos hosszadalmas és nehéz megtanulni a gépírást, ami sokakat eltántorít.Imre Dezső által kifejlesztett módszerrel sokkal rövidebb idő alatt és könnyedebben tudod elsajátítani ezt kincset érő tudást. Mostani bónuszunkkal fantasztikus áron juthatsz egy fél éves tananyaghoz. Ez egy teljesen új, a jobb agyféltekés és a klasszikus oktatás ötvözete.

A módszer lényege, hogy a két agyfélteke összehangolásával, működésük kiegyenlítésével teszi lehetővé a gyors és könnyű tanulást. A módszer speciális elemeket tartalmaz a bal agyfélteke dominanciájának az enyhítésére, és a jobb agyfélteke működésének serkentésére.

FONTOS! A kurzus minden hónap elsején indul, folyamatosan lehet csatlakozni és fél éven át folyamatosan küldik az anyagot

Ha elakadnál vagy egy gyakorlat nem megy, felveheted velük a kapcsolatot, és segítenek tovább fejlődni!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlása után küld el a kuponszámod a rajz@riporttv.hu e-mailcímre. Előzetes bejelentkezés online: https://muveszgyar.com/oktatokepzes-bejelentkezes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KRR Riport Televízió Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére