Mai­Kupon

Kategóriák

Jobb agyféltekés Rajz tanulás 2014-ben is a te ütemedben: az otthonodban, a saját időbeosztásodban barátaiddal, vagy családoddal együtt sajátíthatjátok el : dvd-n: 28 000 Ft helyett mindössze: 7 400 Ft-ért. Most fizetendő: 1 850 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mindenki tud rajzolni aki írni tud, nem kell hozzá sem kézügyesség, sem rajztudás, csupán el kell sajátítanunk a jobb agyféltekés rajzolás technikáját, ami a hagyományostól eltérő látásmódunkat változtatja meg! A rajzoláshoz elegendő egy átlagos látóérzék, és átlagos szem-kéz koordináció, ami pl. egy tű befűzéséhez, vagy egy labda elkapásához szükséges. Ha a kézírásunk olvasható vagy a nyomtatott betűink kibetűzhetőek, megfelelő a kézügyességünk ahhoz, hogy jól tudjunk rajzolni. Mindezt most a saját időbeosztásodban tudod megtenni családoddal, barátaiddal együtt, mindössze 7 400 FT-ért!Miért jó ez a DVD?:

 • Több gyakorló feladat mint a 3- 4 napos tanfolyamokon!
 • Többen is elsajátíthatjátok ezzel a DVD -vel a rajzolás tudományát, csupán 7 400 Ft-ért.
 • E-mailben segít a szolgáltató, ha elakadnál.
 • Videót is tartalmaz a DVD a feladatok elkészítésében az is segít.  


A jobb agyféltekés rajztanfolyam gyakorlati módszere

 

A rajzolás alapvetően jobb agyféltekés tevékenység. Sokaknak azért nem megy a rajzolás, mert a bal agyfélteke logikus, racionális berögződése nem engedi kibontakozni a jobb agyfélteke kreativitását.

 

jobb agyféltekés rajzolás egy olyan módszer, amely háttérbe szorítja a bal agyféltekés gondolkodást, működésre bírja a jobb agyféltekét, és összehangolja a két agyfélteke működését.

 

A valósághű rajzolás olyan készség, amely több részkészségből tevődik össze. Ezek a készségek nem rajzzal kapcsolatosak, hanem az alábbi észlelési készségek:

 • Szélek észlelése: ezt a vonal vagy kontúrrajz fejezi ki.
 • Terek észlelése: a rajzolásban ezek a "negatív terek".
 • Arányok, viszonyok észlelése: a perspektíva és az arányok.
 • Fények, árnyákok észlelése: azaz az árnyékolás.
 • A teljesség (gestalt) észlelése: amely kifejezi a dolog teljes mivoltát. Sok gyakorlással ezek a részegységek az egyetlen képesség elemévé válnak, így ami látsz, azt le is tudod majd rajzolni.

A jobb agyféltekés rajztanfolyamon ezen észlelési készségeket külön-külön változatos, érdekes rajzfeladatokkal gyakoroljuk be, és sajátítjuk el, majd a végén pedig mindezeket együttesen használjuk.

 

A tanulás egyszerű rajzfeladatokkal indul, ahol maximum csak egy-két dologra kell csak figyelni, majd folyamatosan nehezítve a feladatokat a látásmód megváltozik, a jobb agyfélteke működésbe lép, és a rajzok minősége látványos fejlődésnek indul.

 

A tanfolyam végére a megváltozott látásmódnak és a jobb agyfélteke intenzív működésének köszönhetően a tanulók le tudják rajzolni azt, amit valóban látnak, és képesek lesznek élethű, művészi alkotásokat létrehozni. Olyan rajzokat készítenek, amelyről korábbam álmodni sem mertek, és szinte kivétel nélkül mindenki szájából elhangzik egy mondat:

Nem gondoltam volna, hogy én erre képes vagyok, hogy így tudok rajzolni "

 

Kiknek ajánlom a jobb agyféltekés rajztanfolyamot?

 • Mindenkinek aki szeretne megtanulni rajzolni 13-99 éves korig! A jobb agyféltekés rajzolás módszerének elsajátítása alatt az a cél, hogy azt rajzoljuk le, amit látunk. Alsó korhatárnak általában a 13 évet szabjuk meg, melynek oka az, hogy a két agyfélteke működésének szétválása erre a korra tehető. Ennek ellenére mát több 10-12 éves is sikeresen végezte el a tanfolyamot, sikeresen sajátította el a jobb agyféltekés rajzolás módszerét.
 • Aki szeretne néhány nap alatt eljutni a pálcika embertől az élethű portrérajzig.
 • Akinek dédelgetett álma, hogy szépen rajzoljon.
 • Aki szeretne egy jó hobbit.
 • Aki szeretne a rajz által kikapcsolódni
 • Aki szeretne egy új látásmódot magáénak tudni!

 

Miért érdemes elvégezni a Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamot?

 • Mert mindenki el tudja sajátítani, mindenkiből előhozza a művészt.

 • Mert gyors, csupán 3-4 nap alatt elsajátítható.

 • Mert az eredmény csodálatos és látványos.

 • Mert segít a félelmek és a stressz oldásában.

   

Miben segít még a Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam?

A rajzolás segít a félelmek, a stressz oldásában, önértékelési problémák leküzdésében, és nem utolsó sorban önbizalmat ad! Az új látásmód elsajátításával másként érzékeljük embertársainkat, javulnak kapcsolataink.

Kreativitásunkat az élet más területein is alkalmazni tudjuk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kuponbeváltás a http://jobb-agyfeltekes-rajz.com/online-tanfolyam.html  oldalon található megrendelő lap kitöltésével lehetséges, vagy a kuponkód elküldésével a lakerika@gmail.com email címre.  

Postaköltséget a Szolgáltató állja. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jobb Agyféltekés Rajz Oktatás
Cég
Lakatos Erika EV.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére