Mai­Kupon

Kategóriák

Jobb agyféltekés rajzolás három vagy négy napos kurzus.Ajándék angol próbanappal! 39990Ft helyett most 15990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Sokan vagyunk sok félék. Minden résztvevőnek más és más kell ahhoz, hogy valóban elérje a célt. A száz százalékos eredmény melyet vállalunk, hosszas előtanulmányokra és tapasztalatra alapul. A siker csakis akkor lehet száz százalékos, ha minden feltétel adott. A jobb agyféltekés rajzolás tudományos módszer a jobb agyfélteke tevékenységének felszínre hozatalára, és ennek megfelelő komolyságot igényel az elsajátítása is.


Imre Dezsõ vagyok, a jobb agyféltekés rajzszakkör vezetõje. Hosszú évek óta oktatok újságírást, videós újságírást, informatikát, valamint kommunikációt, és alapítója vagyok a Riport Tv cégcsoportnak. Tíz éve kezdtem el foglalkozni a két agyfélteke kommunikációjának, illetve az agyféltekék tudatos és tudatalatti közléseinek megfigyelésével. Tapasztalataimat éveken át marketinges és direktmarketinges kommunikáció oktatásában hasznosítottam. A jobb agyféltekés rajzolás 2009-ben ragadta magával a fantáziámat. Annak ellenére, hogy csupán kiegészítõ tanulmánynak terveztem a kommunikációs képzésem továbbfejlesztéséhez, egycsapásra elcsábultam amikor megtapasztaltam, mekkora hatással lehet egy ember életére a négy napos kurzus. Saját bõrömön tapasztalhattam meg, hogy amit egész életemben hittem és elhittem magamról, miszerint nem tudok rajzolni, az három nap alatt megdõlt. Ezen felbuzdulva belevetettem magam a kutatásokba ilyen irányú tudásom tökéletesítésébe, és mára elmondhatom, hogy minden típusú jelentkezõvel el tudom érni a lehetetlent, és minden nálam végzett tanuló, tökéletes portrét, és minden mást rajzol. Jöjjön el szakkörünkbe, és próbálja ki önmagát, vagy ha úgytetszik, mutassa meg nekem, hogy ön az, akinek vissza kell fizetnünk a szakköri részvételi díjját. A rajzolás örömöt, pihenést, kikapcsolódást nyújt a rajzoló számára. Miután beindul a jobb agyféltekéje, változások tucatjait fogja megtapasztalni önmagán, és az önt körülvevõ világon. Meg fog lepõdni, mennyi minden van ön körül, amit vagy nem tudott kezelni, vagy nem jól értékelt, vagy egyszerûen nem vett észre. A rajz csupán a bizonyíték arra, hogy ezek a folyamatok beindultak, és hogy az ön agymûködése harmonizálódott. A két agyféltekéje megtanulja kiegészíteni egymást, így a tökéletes mûködésre lesznek képesek. 
Várom önt szakkörünkön!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. szeptember 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponok interneten válthatók be, a jobbagyfeltekesrajzolas.com oldalon a jelentkezési űrlap segítségével a vásárlástól számított 2 héten belül .  A kupon beváltása nem egyezik meg a részvétel időpontjával. Amikor a kupont megkapja, mielőbb jelentkezzen, és a jelentkezéskor ön által kiválasztott helyszínen és időpontban vehet részt a képzéseken.

A kupon telefonon nem váltható be ! Érdeklődés +3630 5280284.

A beváltás minden esetben a honlapon a jelentkezési űrlap segítségével történik. A kupon ára  tartalmazza a negyedik napot,  az eszközök árát külön fizetendő helyszínen 1500.-ft/fő.

A kupon beváltható a vásárlástól számított 3 hónapon belül .

A beváltás az időpontfoglalást jelenti, nem a részvételt.

A beváltott kuponokkal , ha nem talál megfelelő időpontot , időkorlát nélkül résztvehet kurzuson.

  Kérem, olvassa el a honlapon található információkat és az Á. SZ. F. - t is

Kérjük kérdéseiket a rajz@riporttv.hu emailcímen tegyék fel!

A  tanfolyamok országszerte kerül megrendezésre a helyszínekről a honlapon érdeklődhet.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KRR Riport Televízió Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1096 Budapest, Bp. IX. Thaly Kálmán utca 17
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére