Mai­Kupon

Kategóriák

Jön a nyár, szabadulj meg felesleges szőrszálaidtól! Intim vagy hónalj IPL végleges szőrtelenítés utalvány 30.000 Ft értékben, most csak 3.000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nyárra végleg megszabadulhatsz fölösleges szőrszálaidtól! Intim vagy hónalj IPL végleges szőrtelenítés utalvány 30.000 Ft értékben, most csak 3.000 Ft-ért!A 30.000 Ft értékű utalványokból a kezelések során a kezelésnek megfelelő összeg vonódik le.

A tartós szőrtelenítést IPL-technológiával ( IPL = intenzív villanófény ) végezzük. Ezen eljárás során fény- és lézergépek által kibocsátott fényimpulzusokat vetítünk a bőrre, amelyek behatolnak a felső bőrrétegbe, és a melanin, a szőr pigmentje segítségével a szőrtüszőbe jutnak. A melanin a fényenergiát hővé alakítja: a hőt a szőrgyökérbe vezeti, a hőhatás következtében elpusztul a szőrgyökér, így nem képződik új szőr.

 

A kezelésre történő felkészülés
A kielégítő eredmény és a kezelésre történő optimális felkészülés érdekében az alábbi tanácsok megfogadása javallott: legalább 14 nappal az első kezelés előtt és a kezelés teljes időtartama során szüneteltetni kell az alábbi tevékenységeket, hogy ezek a zavaró tényezők ne befolyásolják a kezelés sikerességét.

  • Epilálás
  • Gyantázás
  • A szőr kihúzása csipesszel
  • A szőr halványítása és szőkítése
  • Szőrtelenítő krém használata
  • A kezelés kezdete előtti 2-3 hétben ügyelnie kell arra, hogy ne töltsön hosszabb időt a napon, és ne menjen szoláriumba.
  • Az alábbi útmutatások szerint készüljön a kezelésre:

Ajánlatos 24 órával a kezelés előtt megborotválni a kezelendő területeket.
24 órával a kezelés előtt nem tanácsos szaunába, uszodába vagy pezsgőfürdőbe menni, hogy ne tegye ki bőrét a klór ingerlő hatásának.

A kezelés
Bőre védelme érdekében a kezelés során hűsítő kontaktgéllel kenjük be bőrét. A kezelési mód függ az egyén bőr-és szőrtípusától valamint a szőr növekedési ciklusától és a kezelendő terület jellegétől. A kezelés során csak azok a szőrtüszők sorvadnak el, amelyek éppen növekedési fázisban (anagénfázis) vannak. A kezelés ideje a kezelendő testrésztől függően változik. A beavatkozásokat követő utókezelés: Természetesen tanácsokkal látjuk el az otthoni bőrápolással kapcsolatban. Kérjük, figyeljen arra, hogy a kezeléseket követő 24 órában ne tegye ki a bőrét klóros víz, forró zuhany, szaunázás vagy szolárium okozta irritációnak.

Tanácsadás
Az IPL gép a speciálisan szűrt, látható fényt a bőrön keresztül a növekvő szőrszálba vezeti. A szőr a benne található pigment révén felveszi (megköti) a fényt, és azt hővé alakítja át. A hőnek köszönhetően megsemmisül a szőrtüsző, anélkül, hogy a környező szövetek elégnének.

A kezelés kizárólag növésben levő szőr esetében alkalmazható. Ebből adódóan néhány szőr visszamarad a kezelt területen, aminek következtében egynél több kezelésre van szükség. 

Előkészület
30 nappal a kezelés előtt a páciensnek már ügyelnie kellene arra, hogy ne érjék napsugarak a kezelendő területet (valamint nem szabad szoláriumba mennie). Amennyiben elkerülhetetlen a napsugarakkal való érintkezés, megfelelő minőségű (20+ faktorszámú) napolajat kell használni. Legalább ilyen fontos, hogy ebben az időszakban ne kerüljön sor szőreltávolításra gyantázás vagy kitépés/kihúzás következtében. Engedélyezett az adott testfelület borotválása.

TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS IPL-MÓDSZERREL

Az intenzív villanófény használatán alapuló, IPL alkalmazásakor, a lézermódszerhez hasonlóan, nagyenergiájú fényt vetítünk a bőrre. A lézermódszerrel ellentétben a fény hullámhossz-spektrumait használjuk az IPL során. A melanin a fényenergiát hővé alakítja, amely a szőrtüszőt a szőrszemölccsel együtt elsorvasztja. A szőrszemölcs elsorvasztása különösen fontos, különben új szőrtüsző alakulhat ki. Egy elsorvadt szőrgyökér nem termelhet többé szőrt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az első kezelésre kinyomtatott kuponnal, kitöltött kezelőlappal, illetve beleegyező nyilatkozattal kell megjelenni (ezen dokumentumokat a Vendégeink megkapják az első bejelentkezés alkalmával, csakúgy mint a részletes tájékoztatót).

A kupon felhasználásához KUPONKÓDDAL a bejelentkezés online lehetséges,a honlapunkon az időpontfoglaló menüben regisztrálást követően.

Felvilágosítást a 0630-471-2008-as számon tudunk adni.

Késést a szolgáltatónak sajnos nem áll módjában elfogadni, ebben az esetben az adott alkalom elveszik. A kezeléseket a kezelést megelőző nap 24.00-ig kell lemondani SMS-ben, e-mailben, vagy telefonon. Adott napi lemondást, csak nagyon indokolt esetben tudnak elfogadni.

Cím: 
Precízdent fogászat épülete,alagsor
Budapest
Wisocky u 29
1155 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nimfasziget Szépségcentrum
Cég
Nimfasziget Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Wisoczky u 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére