Mai­Kupon

🚌 Júniusi buszos kirándulás az ausztriai Salzkammergut vidékére. Látogatás Bad-Ischl-be és Salzburgba 1 főnek 24.990 Ft helyett 18.990 Ft-ért, melyből most fizetendő 2.400 Ft.

Buszos kirándulás ausztriai Salzkammergut vidékére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:24 990 FtElőlegben fizetendő:2 400 FtTeljes ár:18 990 Ft24% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

Szombaton hajnali 00:15-kkor találkozás Budapesten, a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben), majd 00:30-kor utazás Ausztriába. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.Szombaton a reggeli órákban érkezünk meg a Salzkammerguti tóvidékre.

Első állomásunk Bad-Ischl, Sisi királyné egyik kedvenc üdülőhelye. Először körbesétálunk a városban, hogy megérezzük a hely varázsát, majd meglátogatjuk a „Kaiservilla”-t, melyet I. Ferenc József „földi mennyországnak” nevezett, az egykori Osztrák-Magyar Monarchia „nyári rezidenciáját”. A villát Sisi-vel kötött házassága kapcsán nászajándékba kapta édesanyjától, mely a mai napig Sisi, azaz Erzsébet császárné és királyné emléktárgyaival van tele. Emellett a 19. század nagyhatalmainak számos fontos döntése itt született, így pl. 1914-ben itt írta alá Ferenc József a Szerbia elleni háború megindításának okmányát, melyből aztán sajnálatos módon I. világháború lett. A villa ennek ellenére a mai napig árasztja magából a nyugalmat és máig a Habsburg leszármazottak egyik kedvenc helye. Nem nehéz elképzelni az itt zajlott eseményeket, a koronás főket és államfőket, híres zeneszerzőket, írókat és művészeket, akik az 1900-as években felkeresték a villát.

A kastély bebarangolása után rövid informatív városnézés, majd szabadprogram következik. Ezután indulunk Salzburg felé, ahol a nap hátralevő részét fogjuk tölteni. Érkezés után fakultatív városnézési lehetőség helyi idegenvezetővel.A salzburgi óvárosban sétálva szó szerint lábaink előtt hevernek a látnivalók: a Residenz (egykori uralkodói rezidencia), a Glockenspiel (Harangjáték), a dóm, a Ferencesek Temploma, Mozart szülőháza és lakóháza, a Pferdeschwemme (egykori lóúsztató), a Hofstallgasse (valaha az udvari istállók utcája), a Hohensalzburg vára és a Szent Péter Kolostor, a Mirabell kastély, melynek Márványterme kedvelt esküvői helyszín és Salzburg egyik legszebb és leggyakrabban fotózott látványossága.


A városnézés után szabadprogram következik: Felvonóval felkereshetjük Hohensalzburg várát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre és a városra. Közép-Európa legnagyobb, teljesen épen fennmaradt vára egyben a város szimbóluma is. Az erődítményt eredetileg azért emelték, hogy megvédje a fejedelemséget és az érsekeket az ellenséges támadásoktól. Ezt a funkciót kiválóan be is töltötte, az évszázadok során egyetlen ostromlójának sem sikerült bevennie.  A Vármúzeumban az egykori hercegérseki udvari élet használati tárgyai láthatók; a Bábfigura Múzeum, a Régi Fegyvertár valamint a Rainer-Regimentsmuseum (salzburgi hadtörténeti gyűjtemény) ugyancsak időutazásra invitál. A vár harmadik emeletén találhatók a hercegi lakosztályok, amelyekhez a herceg díszterme vagy más néven az arany terem és a két arany szoba tartozik. A helyiségek berendezése eredeti és 1501/1502 óta változatlan. Különlegesen szép az arany terem, ahol az azúr- és királykék kazettás mennyezeten ragyogó arany csillagok az éjszakai égboltra emlékeztetnek és az arany szobában álló, gazdagon díszített cserépkályha. A vár érdekes újszerű élményeket is tartogat: a látogatók szórakozásáról egy mágikus színház és modern médiaállomások gondoskodnak. 


A fárasztó nap után kellemes kikapcsolódást jelenthet egy vacsora, melyet egy belvárosi étteremben fogyaszthatunk el. (Részvételi díj: 23 Euro/fő) A szabadprogram után este 20:00 órakor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, majd hazautazás Budapestre. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt. Érkezés Budapestre a hajnali órákban.

Az alapár tartalmazza: 

- utazást busszal,

- szervezést 

- magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát,

- az étkezést 

- biztosítást, 

- 1.500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy: Salzburg autóbusz behajtási engedély és parkolás: 3 Euro/fő, Salzburg városnézés helyi
idegenvezetővel (kb. 1,5 órás) 10 Euro/fő, Hohensalzburg vára idegenvezetőnkkel: Basic program: 14 Euro/fő, gyermek 6-14 éves korig 9 Euro/fő; all inculsive program (ezzel a hercegi lakosztályok és a mágikus színház is látogatható) 17 Euro/fő, gyermek 10 Euro/fő, (mindegyik jegy tartalmazza: belépő + felvonó fel és le). Fakultatív vacsora: 23 Euro/fő. A programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán.

Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az  utazás választható időpontjai  2020.06.27, 09.26.

Az akciós ár csak a kupon megvásárlásával érvényes!

Most fizetendő 2.400 Ft, a fennmaradó 16.590 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.

A kupon megvétele után 48 órán belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

Külön köthető:

betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 570 Ft/nap/fő
útlemondás biztosítás: 1%

Indulás:  Szombaton hajnali 00:15-kkor találkozás Budapesten, a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben), majd 00:30-kor utazás Ausztriába.

További felszállási lehetőségek:

M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő (+ 50 perc)
M1-es autópálya, (Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (+65 perc)
M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő (+80 perc)
M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő (+90 perc)
M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő (120 perc)


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 BUdapest, Batthyány tér 5-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére