Mai­Kupon

🚌 Júniusi egynapos buszos utazás Bécsbe, a Schönbrunni kastély megtekintése és a Bécsi Filharmónikusok ingyenes koncertje a Schönbrunni Kastély parkjában 1 főnek 14.990 Ft helyett 11.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.500 Ft.

Bécsi városnézés és ingyenes koncert Schönbrunnban - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:14 990 FtElőlegben fizetendő:1500 FtTeljes ár:11 990 Ft20% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kellemes júniusi programra hívjuk kedves Utasainkat! Pár órás sétát teszünk Bécs lenyűgöző Óvárosában, mely során megismerkedünk Bécs jellegzetes épületeivel, majd a Schönbrunni kastély parkjába utazunk, hogy meghallgassuk a világhírű Bécsi Filharmonikusok koncertjét...Az utazás programja:

Reggel 9 órakor indulunk Budapestről. Találkozó 08.45-kor Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Folyamatos utazás Ausztria felé, melyet rövid pihenőkkel szakítunk csak meg. Érkezést követően Bécs belvárosával ismerkedünk. Sétánk érinti a Rathausplatz, Hofburg, Stephansdom és a Bécsi Szépművészeti Múzeum gyönyörű épületeit. Innen a Schönbrunn kastély parkjához utazunk, ahol idén is megrendezésre kerül a Bécsi Filharmonikusok koncertje. A 2004 óta megrendezésre kerülő esemény a televízió milliós nézettséggel közvetíti, de a helyszínen is 100.000-es nézőszámmal büszkélkedhetnek.

A programról később tudunk részleteket megadni. A koncert hivatalos kezdése este 20.15, mely általában két óra hosszat tart.

Magyarországra a koncert befejezése után indulunk, Budapestre várhatóan az éjszakai  órákban érkezünk!

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást ,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját,

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél regisztrációs díj: 1.500 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő

Utasbiztosítás külön köthető.

Ehhez a programhoz nem tartozik belépőjegy, a koncert ingyenes.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. június 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2022. június 08.

Most fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 10.490 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően 48 órán belül jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/ fő

Utasbiztosítás külön köthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére