Mai­Kupon

Kategóriák

Júniusi egynapos kirándulás Ausztria egyik gyönyörű vidékére, a Palfau-i vízeséshez és Mariazellbe! Az utazás ára 15.990 Ft helyett 8.990 Ft. Most fizetendő 1.150 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

Megkezdjük utazásunkat Semmering irányába, és rövid pihenőkkel érünk palfaui Wasserlochklammhoz. Kanyonok, sziklás medencék és öt vízesés teszi nevezetessé a Gesäuse Nemzeti Parkban található palfaui Wasserloch szurdokat (Palfauer Wasserlochklamm). A Wasserlochklamm Ausztria legbámulatosabb természeti látványosságai közé tartozik. A feljutáshoz összesen 300 méteres magasságot kell leküzdeni. A szurdok bejárata egy acélkötelekből álló függőhídon át érhető el, amely 65 méter hosszú és 20 méter magasban húzódik a Salza folyó felett. A szurdokot és keskeny átjáróit mélyen a sziklába vájta a víz. Sziklaüregek és az öt szép vízesés összesen 152 m magas. A Wasserloch szurdok hossza a forrástól a Salza folyóval történő találkozásáig 900 m, a szintkülönbség 300 m. Az összes ösvény és létra biztosítva van - a körtúra tavasztól őszig várja a természet szerelmeseit.

        

Ezt kővetően indulunk visszafelé, ahol útközben betérünk Mariazellbe, ahol felkeressük a Bazilika kegytemplomot, a csodatévő Szentforrás kápolnáját. melynek vize „csodát tesz a szembetegségekkel”. Majd lehetőség van felmenni Kabinos felvonóval, mellyel megközelíthetjük az 1.267 m magas Bürgeralpe csúcsát. A fennsíkon a hegyi tó, a kilátó és az élménypark nyújt felemelő élményt a látogatóknak. BÜRGERALPE (1270 m) Mariazell 1267 m magas hegyére gyalogosan vagy kabinos felvonóval is fel lehet jutni. Csak pár percre a bazilikától, Mariazell kellős közepén található a kabinos felvonó völgyállomása. A szép kilátás mellett a hegyen hegyi-tó, az Erzherzog- Johann kilátó, egy élménypark és több hangulatos alpesi kunyhó várja a látogatókat.

És, hogy miért érdemes felmenni? Mert egy hegyre felmenni jó. Kabinos felvonóval meg kényelmes is:) Az egyik utat akár gyalog is megtehetjük, kb. 1 órás túraút vezet a városba a hegytetőről. Gyalogosan egy csillagvizsgáló is útba esik. És a felvonóból egyedülálló rálátás nyílik a Bazilikára és Mariazell-re madártávlatból.

Hazaindulás a délutáni órákban, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Az ár tartalmazza:

– buszos utazás Budapest

– utaskísérő a buszon

        

Az ár nem tartalmazza:

– Park belépőjegy

- A felvonó árak: Hegy és völgymenet: felnőtt: 14,60 Euro, Gyerek: 9,50 Euro

- Hegy vagy völgymenet: felnőtt: 11,30 Euro, Gyerek: 7,80 Euro , Gyerek: 7,80 Euro 6-15 év között, 6 év alatt ingyenes.

-- BBP biztosítást, amely 70 éves korig1.100.Ft/fő (igény esetén részvételi díjjal fizetendő)

70 éves kortól 1.450.Ft/fő (igény esetén részvételi díjjal fizetendő)

Valamint 1.000.Ft/fő regisztrációs költséget, amely az autóbuszon fizetendő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontjai 2016.  június 11.

Most fizetendő 1.150 Ft, a fennmaradó 7.840 Ft-ot az utazást szervező Fairy Tours irodának kell fizetni. A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az irodával, tel.szám: 06-1 /413-66-55.  Fairy Tours, 1076. Budapest, Garay u. 16. fszt.1. Nyitvatartási idő: H-P:8 -16. 

Engedélyszáma: U001708


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fairy Tours
Cég
Fairy-Bludein Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Garay út 16. fsz.1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére