Mai­Kupon

Kalandkönyv 50 különleges lekaparható randiötlettel pároknak 10.990 Ft-ért!

50 felejthetetlen és különleges kihívás pároknak. Csempésszetek izgalmakat a mindennapjaitokba és ismerjétek meg egymást még jobban.Éljetek át közösen új kalandokat!

A könyvben található feladatok mindegyike úgy lett megtervezve, hogy különleges élményeket szerezzetek, jobban megismerjétek egymást és mélyítsétek a kapcsolatotokat.

Mit tartalmaz a Kalandkönyv?

30 oldalon, összesen 50 különleges randiötletet találsz, amik izgalmat és szórakozást csempésznek a te és a párod életébe. Azonban ezek nem átlagos randik…

A kaparós rétegek alatt olyan kihívások rejtőznek, amelyek mindegyikét csak közösen, egymást jobban megismerve tudjátok megoldani. A keménytáblás könyv vázát egy speciális fémspirál adja, a belső oldalak pedig jó minőségű, vastag papírból készültek. A feladatok alatt található segédikonok megmutatják a kihívásokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. 

A Kalandkönyv arról szól:

  • hogy jól érezzétek magatokat
  • hogy közelebb kerüljetek egymáshoz
  • hogy jobban megismerjétek, kik vagytok valójában
  • hogy örökre emlékezetessé tegyétek az együtt töltött időt

Hogyan kel használni a Kalandkönyvet?

  • Keressetek egy olyan kihívást, amit a cím és a segédikonok alapján szívesen megcsinálnátok és kaparjátok le feladatra ragasztott réteget.
  • Ugorjatok az ismeretlenbe és randizzatok úgy, mint még soha: játszatok együtt és egymás ellen, fedezzetek fel új helyeket és izgalmas kalandokat.
  • A feladatok teljesítése után írjatok feljegyzéseket és készítsetek fotókat, amiket be is tudtok ragasztani a könyvbe.

Kaparjátok le, és teljesítsétek

Csak egy szabály van: nincs visszaút! Kaparjátok le a kihívásokra ragasztott réteget, és teljesítsétek a feladatokat közösen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Kalandkönyv pároknak 50 különleges lekaparható randiötlettel.

A könyvet vásárlás után e-mailben az info@kalandkonyv.hu címen tudod megrendelni. Partnerünknek szüksége lesz a kuponod kódjára és a szállítási információkra, ezután már csak a szállítási díjat kell kifizetned, melynek összege 990 Ft. Ezt az összeget a  megrendelést követően a szolgáltatónak kell kifizetni.

A Kalandkönyv jelenleg csak webshopként üzemel. A lenti cím a vállalkozás székhelye, ezen a helyen nem értékesítenek termékeket.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kalandkönyv
Cég
Adventure Book Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1131 Budapest, József Attila tér 7/A.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére