Mai­Kupon

Kategóriák

Kalandozás Budapesten! Margitszigeti e-bike túra 2 fő részére 12 760 Ft helyett 53% kedvezménnyel,
mindössze 6 000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma: Margitszigeti e-bike túra (2,5 órás túra) 2 fő részére 12 760 Ft helyett 53% kedvezménnyel, mindössze 6000 Ft-ért!

 

Minden túránk oktatással kezdődik, mely során megtanulod az e-bike használatát és magabiztosan vághatsz neki Budapest felfedezésének.Margitszigeti e-bike túra

A margitszigeti túra keretében megnézzük a középkori kolostorromokat, a japánkertet és a kis állatkertet is A város szívében mégis annak zajától távol, csodálatos természeti környezetben járhatjuk körbe a szigetet, felfedezve annak „titkait”.

Nevét a 14. században kapta Árpád-házi Margit hercegnőről, IV. Béla király lányáról, aki a királynak a tatárjárás alatt tett fogadalmához híven a Domonkos-rend apácakolostorában élt itt a 13. században. Néhány szállodát, vendéglátó-ipari egységet és sportlétesítményt leszámítva épület nincs rajta, voltaképpen a fővárosiak óriási parkja középkori szakrális építészeti emlékekkel, szoborsétányokkal, kisebb tavakkal. A sziget kb. 2800 méter hosszú, legszélesebb pontján (a középrészen) kb. 500 m széles. 1866 végén Zsigmondy Vilmos bányamérnök, a hazai artézi vizek és gyógyforrások kiváló kutatója a nyugati partnál artézi kút fúrásába kezdett. 1867 májusában csaknem 1200 méter mélységből 43 fokos gyógyvíz tört fel. Erre a kútra alapozva született meg a hely fürdőszigetté fejlesztésének terve. József főherceg Ybl Miklóssal az egész szigetre kiterjedő tervet készíttetett, ebből 1873-ra elkészült a gyógyfürdő, két vendéglő, több villa, a Kisszálló, a gépház és a neoreneszánsz Nagyszálló. Ekkor alakították ki mesterségesen elhelyezett sziklák segítségével a vízesést is. A sziget 1900-ig csak csónakkal volt megközelíthető, ekkor épült meg a Margit hídnak a szigetre vezető szárnyhídja. A sziget második híd-kapcsolata 1950-ben, az Árpád híd megépülésével jött létre. A Margit-sziget első kertészeti emléke a Domonkos-rendi apácák kolostorkertje, ahol fűszer- és gyógynövényeket is termesztettek. A sziget parkosítását József nádor megbízásából az említett Tost Károly végezte.


E-bike

Az E-bike egy elektromotor-rásegítéssel ellátott bicikli. A motor önmagától nem hajtja a biciklit, csak akkor kezd működni, ha a pedálok forognak. A felszerelt motor kikapcsolható, így a bicikli rásegítés nélkül, a hagyományos módon működik.

Az e-bike tehát alkalmas közlekedési és túra eszköz mind a hagyományos funkciókat elvárók számára, mind azoknak,akik nem rendelkeznek ahhoz megfelelő kondícióval, hogy egy hosszabb útra induljanak, vagy emelkedőre tekerjenek fel kerékpárral.

A segway-hez hasonlóan az e-bike is zaj- és károsanyag kibocsátás mentes, tehát teljes mértékben környezetbarát.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat 2 fő részére szól! ( Egy túra elindításához minimum 4 fő megléte szükséges.)

Egy személy bármennyi kupont vehet saját részre és ajándékba is!

Az ajánlat felhasználható 2013. augusztus 31.-ig!

A kupon megvásárlása után kérem vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pannon Segway
Cég
City Segway Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére