Mai­Kupon

Kategóriák

Kalandutazás Boszniába - raftinggal! Augusztusi időpont! 6 nap / 4 éj szállás 1 fő részére utazással, programokkal kedvező áron 79 990 Ft helyett 36 990 Ft-ért! Most fizetendő: 5 550 Ft! Limitált darabszám!

Kalandutazás Boszniába - raftinggal - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:79 990 FtElőlegben fizetendő:5 550 FtTeljes ár:36 990 Ft54% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Kalandutazás Boszniába - raftinggal most 6 nap / 4 éj szállás 1 fő részére előfoglalási kedvezménnyel: 79 990 Ft helyett 36 990 Ft + 55 EuroÁr tartalmazza: az utazást turista autóbusszal, 4 éjszaka szállást vendégházakban, csoportkísérőt, ÁFÁ-t, illetéket.

Turnus:

2015. augusztus 4-9-ig

 

Részletes program:

1. nap: Indulás az esti órákban. Felszállóhelyek: Budapest (Hősök tere – 23:00) és egyéb városok (érdeklődni telefonon, e-mailben). Éjszakánk utazással telik.

2.nap: A reggeli órákban belépünk célországunkba, Bosznia-Hercegovinába, mely számos természeti szépségével, ősi kultúrájával és nem utolsó sorban gasztronómiai finomságaival vonzza az idelátogatókat. Első állomásunk Szarajevó, Bosznia-Hercegovina fővárosa a különböző kultúrák találkozási helye. A legérdekesebb természetesen a Bascarsija, azaz a török városrész, amit számtalan üzlet, bazáros, apró kávézók és éttermek jellemzik. Az Óváros legfőbb nevezetessége mór stílusú díszes Sebilj kút. Szarajevótól búcsúzva szállásunk felé indulunk, Kojic törökkori kisvárosa felé, majd a Prenj hegységben a panoráma utunkon felfelé haladva, igazi bosnyák autentikus hangulatban elérjük a szállásunkat, mely egy látványos gleccser tó, a Boracko-tó mellett fekszik. Szobakiosztás után, a nap hátralevő részét pihenéssel tölthetjük.

 

3.nap: A közös reggelit követően, délelőtt elindulunk egy adrenalin dús fakultatív raftingolásra, vadvízi evezésre a Neretva folyóra. A helyszínen neoprén ruhát, mentőmellényt és sisakot kapunk, majd csónakokba szállva a profi vezetőnkkel elindulunk a kb. 20 km-es vadvízi kalandra. Kristály tiszta víz, kisebb-nagyobb zúgók, lenyűgöző zöldellő természet, sziklafalak, különleges Body Rafting is várnak ránk. Programunk egy bosnyák helyi különlegességekből álló ebédet is tartalmaz. A fergeteges hangulat garantált!

 

Az rafting ideje kb. 4-5 óra. A pálya nem veszélyes, nem kötelező evezni, előképzettség nélküli programot állítottunk össze, igény szerint lehetőség van a pálya nehézségi fokát növelni. Ár kb. 33 Euro. Este, akinek van kedve, azokkal egy kis bosnyák mulatozás közben megismerkedünk a helyi eznével, pálinkákkal, sörökkel és egymással. A bosnyák est időpontja változhat. (Aki a raftingot inkább kihagyná, annak van lehetősége a szálláson maradni és élvezni a minket körülvevő természetet, sétálni)

 

 

 

 

 

 

 

 4.nap (szabad nap): Reggelinket elfogyasztva igény szerint megismerkedhetünk a környék természeti szépségeivel, fürödhetünk a Boracko gleccser tóban. Tervezet: (Akik aktívan szeretnék tölteni a 4. napját, azok számára szervezés alatt van Mountain picnic nevű fakultatív programunk, melynek keretében a Prenj hegységet ismerjük meg, utunk során a Neretva folyón átívelő függőhídon fotószünetet tartunk és ezt követően elindulunk a Prenj hegység legszebb, érintetlen részére, ahol egy hegyi picnic keretében sajtos vagy husis bureket és tejet fogyasztunk, sétálunk a természetben, relaxálunk picnic plédeken. Program ára: kb. 10 Euro)


5.nap: Reggeli után Bosznia legismertebb, legelragadóbb, varázslatos városába, Mostarba indulunk. Az ország jelképe a szintén Csontváry által megörökített Öreg-híd, mely a Neretva folyó felett 21 m. magasan ível és köti össze az óváros két felét. Mostarban számos látnivaló található. Mostar után az ország legcsodásabb vízi látványosságához, a Kravice-vízeséshez indulunk. A lezúduló folyók víztömege egy utópisztikus lagúnát fog közre. A lagúnában fürdeni is lesz idő. A térségben kíváló, helyi narancs, lime és gránátalma pálika kóstolható, kapható. Ezt követően Bosznia gyöngyszemeként ismert Pocitelj törökkori kisvárosban tartunk egy rövidke megállót. Ezután a szállás felé vesszük utunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 


6.nap: Utolsó reggelink után, a Visoko környékén lévő Boszniai piramisok völgyébe érkezünk. 2005 óta a világ egyik legjelentősebb régészeti ásatása. A munkálatokat kezdeményező és vezető bosnyák Dr. Semir Osmanagić feltételezése szerint megtalálták Európa legrégibb és legnagyobb piramisait. A piramisok alatt alagutak, folyosók húzódnak, ezek közül a Nap piramisa alatti alagútrendszert látogatjuk meg. Megtekintjük a kultikus 32 000 éves Megalitokat és a székely magyar rovásírás emlékeit. A piramisoktól búcsúzva hazafelé indulunk. Hazaérkezés az éjszakai órákban.

 

 

 

 

 

 

 Az egyes programok az időjárás függvényében felcserélődhetnek!

A szállás:

 

 

 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 5 550 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Utazás ára: 34 990 Ft + 55 Euro (kiránduláskor)
Ár tartalmazza: az utazást turista autóbusszal, 4 éjszaka szállást vendégházakban, csoportkísérőt, ÁFÁ-t, illetéket.
55 Euro a kiránduláskor fizetendő! (tartalmazza az 5 napi programokat, 4 reggelit, belépőjegyeket, túravezetést a piramisban, idegenforgalmi adót). A rafting külön fizetendő – kb. 33 Euro!
Szállás: Igényes, kultúrált, hangulatos 3 csillagos vendégházakban 2,3,4 és 5 fős szobákban, egyszerű bútorzattal. Szobák egy részénél 2 szoba használ egy fürdőszobát.
Utasbiztosítás külön köthető: EUB: kb. 560 Ft/nap, Raftinghoz sport biztosítást ajánlunk!

Tudnivalók: Boszniába utazáskor érvényes, kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges. Az utazás nem megerőltető, de a kalandutazásnak a legtöbb esetben szerves része olyan természet közeli helyszín, ami szinte sok esetben a lakott területektől távoli, ahol nem számíthatunk a megszokott civilizáció jónéhány fontos vívmányára. Szállásainkat úgy választottuk ki, hogy azok természetközeliek legyenek, hangulatosak és illeszkedjenek az utazás vagy a természetben végzett tevékenység stílusához. Ezek a szállások azonban egyszerűbbek, mint a nagyvárosokban szokásos hotelek. A kalandutazásra stabil, kényelmes cipőt ajánlunk. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért, cégünk erősen ajánlja valamely utasbiztosítás megkötését.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Las Palmeras Tours
Cég
Las Palmeras Tours Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére