Mai­Kupon

Kapd el a tökéletes pillanatot! Gyermekfotózás a Belissima Fotótól most nagyon kedvező áron 35 560 Ft helyett 72% kedvezménnyel, mindössze 9 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyermekfotózás a fényképészszakma legszebb, legtöbb odafigyelést igénylő területe. A gyermekfotós annak a boldog-önfeledt életkornak a pillanatait örökítheti meg, amelyik minden ember életében a legmeghatározóbb szakasz.A gyermekfotózás professzionális fogásait nyugodtan rá lehet bízni a szakemberre, a szülők feladata ilyenkor csak annyi, hogy gyermekük számára megteremtsék az érdekes eseményhez illő vidám hangulatot, és összegyűjtsék a szükségesnek tartott kiegészítőket.

Amikor már magára a fotózásra kerül sor, ránk mindenben számíthatnak a szülők és a gyermekek is.

Felkészülten várjuk a komoly feladatot, tudjuk, hogy a gyermekfotózásnál nincs rögzített beállítás, a fotózással ilyenkor együtt jár a folyamatos mozgás. A szülőktől kapott bizalomnak igyekszünk teljes mértékben megfelelni, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a lehető legpontosabban visszaadjuk a gyermeki vidámságot, az érzések frissességét és természetességét.

A mobiltelefonnal vagy digitális fényképezőgéppel készült amatőr felvételek erre nem igazán alkalmasak – érdemes közösen mindent megtennünk azért, hogy a profi gyermekfotókat később is szívesen vegyék elő a főszereplők. A gyermekfotózás különösen felelősségteljes feladat, hiszen a most készült képek mindig is fontos forrásai lesznek a család történelmének.

 

Az ajánlat tartalma:

80-100 db felvétel, különböző beállításokkal. Az ár tartalmaz 5 db retusált képet és az összes képet CD-re írva. Minden további kép retusálási díja megbeszélés szerint, kb. 400-1000 Ft/kép. A fotózás időtartalma 1-2 óra. A sorozatok árai maximum 5 főre vonatkoznak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy személy csak 1 darab kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is!
Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes!
A kupon beváltható 2013. július 31.-ig. (Eddig lehet a szolgáltatóval időpontot egyeztetni!)
Előzetes bejelentkezés szükséges!

Telefon: (06-70) 632-5803
Email cím: erika.barna99@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belissima Fotó
Cég
Cerbex Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Ivánka Pál u.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére