Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Karácsony a Mecsekben és Pécsett, kirándulás Eszékre és Mohácsra. Háromnapos pihenés 1 főnek reggelivel, 24-én büfévacsorával 45.990 Ft helyett 35.990 Ft-ért. Most fizetendő 3.600 Ft.

Karácsony a Mecsekben, 3 nap, 2 éjszaka reggelivel, 1x vacsorával - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:45 990 FtElőlegben fizetendő:3 600 FtTeljes ár:35 990 Ft22% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy szép, meghitt karácsonyi kirándulásra hívjuk elsősorban azokat, akik nem szeretnék otthon tölteni ezt az ünnepet. Pécs és a szomszédos Eszék mellett ellátogatunk Mohácsra, hazafelé pedig a téli Balatonban is gyönyörködhetünk. A Szentestén közösen fogyasztjuk el az ünnepi vacsorát, az érdeklődőkkel pedig együtt megyünk az éjféli misére. Szeretnénk, ha a kirándulás minden résztvevője egy szép karácsonyi út emlékével térne haza.
A háromnapos utazás programja:

1.nap:
Reggeli indulásunkat követően a Mecsek és Baranya megye fővárosába, Pécsre utazunk, mely hazánk egyik legrégebbi, műemlékekben gazdag települése, 2010-ben Európa egyik kulturális fővárosa is volt. Ott tartózkodásunk alatt a város nevezetességeit gyalogos séták keretében fedezzük fel. A nyitva tartások függvényében megnézzük a Székesegyházat az altemplommal és mellékoltáraival, az Ókeresztény emlékeket: Cella Septichora (ókeresztény sírkamra, kápolna), ami UNESCO Világörökség, a Széchenyi téren a Gyertyaszentelő Boldogasszony Templomot, mely egykor Gázi Kászim Pasa Dzsámija volt. Végig járjuk a város hangulatos sétáló utcáját, a Király utcát, érintve a 18. században épült Dominikánus házat és a Pécsi Nemzeti Színház épületét. Elsétálunk Jakováli Hasszán pasa dzsámijához, mely hazánk egyetlen kupolás terével és minaretjével teljes épségben fennmaradt középkori török temploma. Szabad időnkben lehetőségünk lesz a város további felfedezésére, elmehetünk a Barbakánhoz, vagy felgyalogolhatunk a Kálváriához, Szállásunk a sétáló utcában található, szecessziós stílusban épült Palatinus Szállóban lesz. Kora este elköltjük a közös, karácsonyi, ünnepi svédasztalos vacsoránkat a szálloda hangulatos éttermében, majd ezt követően ki-ki eldöntheti, hogy még együtt tölti az estét a csoport tagjaival, vagy esti sétát tesz a városban, esetleg lepihen a szobájában. A nap zárásaként lehetőség lesz részt venni a Székesegyházban a püspöki éjféli szentmisén.

2.nap:
Reggelit követően egy szép fakultatív kirándulásra hívjuk vendégeinket. A nap első felében a horvátországi Szlavónia területére megyünk. Elsőként a Dráva menti Alsómiholjác városkában érintjük a központban található, 1903-ban Tudor stílusban épült Majláth-kastélyt, ahol jelenleg a Városi Önkormányzat működik. Utunk célpontja a Dráva jobb partján fekvő százezres település, mely Pécs horvátországi tükörképének is tekinthető, Eszék. A város jelképe a „Tvrda”, azaz Óváros elnevezésű történelmi városrész. Vára védett műemlék, a 15. században több család kezében is volt, ezt követően a törökök uralták. A 18. század elején vált komoly erőddé. A város macskaköves sétálóutcája az itt közlekedő villamossal, szegedi hangulatot idéz. Sétálunk a történelmi központban, érintjük a jellegzetes Dráva partot, a 19. század végén épült Szent Péter és Pál katedrálist. Lehetőségünk lesz megkóstolni a szlavón konyha különlegességeit is, a szlavón kolbászt, a lepényben tálalt csevapcsicsát vagy pljeskavicát, illetve a paprika-paradicsom- padlizsán alapanyagból készült ajvárt. A nap másik részét hazánk legdélebbi Duna-parti településén, Mohácson töltjük. A város egyik legfőbb nevezetessége az évente megrendezett busójárás, amelyet 2009-ben felvettek az UNESCO szellemiörökség-listájára. A város közelében zajlott le 1526. augusztus 29-én a történelmi jelentőségű csata, melynek során a felkészületlen magyar sereg vereséget szenvedett a török túlerővel szemben. Városnéző sétánk keretében megnézzük a fontosabb nevezetességeket: Városháza, Fogadalmi Templom, Széchenyi tér, Szentháromság- szobor. Kora este érkezünk vissza szálláshelyünkre, ahol lehetőségünk lesz ismét egy svédasztalos vacsora elfogyasztására.

3.nap:
Reggelinket követően délelőtt ismét sétálunk a belvárosban, megnézzük azt, ami az első nap kimaradt, majd búcsút veszünk Baranya megye székhelyétől, autóbuszunkkal felmegyünk az 535 méter magas Misina-tetőre, ahol hazánk legmagasabb építménye, a 191 méter magas TV-torony található. Jó idő esetén lehetőségünk lesz felmenni a toronyba és gyönyörködni Pécs és a Mecsek panorámájában egy forró ital mellett. Ezt követően hazafelé indulunk. Rövid időre megállunk a „magyar tenger” fővárosában, Siófokon. Lemegyünk a kikötőhöz, sétálunk a téli Balaton partján.
Az esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- 2 éjszakai szállást a Hotel Palatinus*** 2 ágyas zuhanyozó/WC-szobáiban
- 2 alkalommal büféreggelit
- 1 alkalommal (december 24-én) büfé vacsorát
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.200 Ft/fő,
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 14.000 Ft/fő

Választhatóan fizetendő díjak:
- Pécsi Székesegyház:
10 fő alatt: 1.800 Ft/fő, GY/D/NY: 900 Ft/fő
10 fő felett: 1.500 Ft/fő, GY/D/NY: 800 Ft/fő
- Gyertyaszentelő Boldogasszony Templom:
10 fő alatt: 1.800 Ft/fő, GY/D/NY: 900 Ft/fő
10 fő felett: 1.500 Ft/fő, GY/D/NY: 800 Ft/fő
- Pécsi Székesegyház + Gyertyaszentelő Boldogasszony Templom:
10 fő alatt: 3.200 Ft/fő, GY/D/NY: 1.500 Ft/fő
10 fő felett: 2.800 Ft/fő, GY/D/NY: 1.400 Ft/fő
- Cella Septichora (Ókeresztény emlékek): 2.000 Ft/fő, GY/D/NY: 1.200 Ft/fő
- Jakováli Hasszán pasa dzsámija: 1.000 Ft/fő, GY/D/NY: 500 Ft/fő
- 2. napi egész napos Eszék – Mohács fakultatív kirándulás (minimum 20 fő jelentkezése esetén): 5.000 Ft/fő
A fakultatív kirándulás teljes díja tartalmazza az autóbuszos utazást bérelt busszal, a
parkolás, a csoportkísérés és idegenvezetés, és a szervezés díjait is.
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 1.500 Ft/fő/3 nap; 18 év alatt:
750 Ft/fő/3 nap, amely az irodában fizetendő.
- Büfé vacsora december 25-én a szálloda éttermében: 4.200 Ft/fő

The Fine Print

Valid until: December 24., 2018

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2018. december 24-26. (hétfő-kedd-szerda)

Most fizetendő 3.600 Ft, a fennmaradó 32.390 Ft-ot és a repülőjegy árát  az utazási irodában kell fizetni.

Vevőtájékoztató: 

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával 48 órán belül be kell jelentkezni az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére