Mai­Kupon

KARÁCSONYI ARCFESZESÍTŐ KEZELÉS MELEG CSOKOLÁDÉVAL, NARANCS- ÉS SZEGFŰSZEGAROMÁKKAL most 8000Ft helyett 4000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A meleg csokoládé-paraffin és a 100%-os tiszta narancs, illetve szegfűszeg hatásától az arcbőr nem csak feszesebbé válik, hanem beindul az endorfin, vagyis a jó közérzet-hormon termelése is.


Egy különleges karácsonyi ajándék annak,akit kényeztetni akarsz!A csokoládé fontos ásványi anyag forrás, többek között magas százalékban tartalmaz magnéziumot. A magnéziumnak relaxáló és nyugtató hatása van. Igazi antistressz szer. Teobromin tartalma a „jó érzés” érzetét segíti elő, míg polifenoljai és E-vitamin tartalma antioxidáns hatásúak. A letisztítás és a radírozás után pillangóecset-masszázzsal felvisszük az elasztin tartalmú koncentrátumot, majd feltesszük a meleg aromás csokoládé-paraffint az arcra és a dekoltázsra. A levegő hatására a tápláló csokoládé-paraffin megszilárdul és védőmaszkként fedi be az arcot,a nyakat és a dekoltázst. A pakolás „súlya” és melege alatt feltett elasztinos ampulla anyaga mélyebbre jut be, így elősegítve az azonnali bőrfeszesítő és hidratáló hatást.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 061/3642-572-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
101 Szépület Fiatalító Centrum
Cég
Báj-Natúr Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 101
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére