Mai­Kupon

🚌 Karácsonyi varázslat Bécsben! Egynapos buszos kirándulás Advent idején 1 főnek több programlehetőséggel, több időpontban 9.990 Ft helyett 5.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Adventi hangulatban várja a látogatóit a Császárváros!

Az utazás programja:      indulás Budapestről Bécsbe, további felszállási lehetőségek az M1-s autópálya mentén. Töltsön velünk egy felejthetetlen napot, nézze meg az ünnepi díszbe öltözött várost, élvezze az adventi vásárok hangulatát, vásárolja meg a még hiányzó karácsonyi ajándékokat, kóstolja meg a forralt bort és egy finom Sacher tortát. Bécs várja Önt! 

          

Választható napok és programok:

ADVENT BÉCSBEN G3 BEVÁSÁRLÓKÖZPONT, időpontok: 2019. november 16.,

Akik szeretnének a - G3 -névvel ellátott bevásárlóközpontba eljutni, az autóbusz elviszi őket a Gerasdorf határában épületkomplexumhoz. (Fakultatív: 500,-Ft/fő) Az egyik legjobban átlátható bevásárlóközpont, nagyon barátságos. Ide nem lehet úgy bejönni, hogy csak szétnézzen az ember, muszáj vásárolni valamit. A legnagyobb olyan bevásárlóközpont az országban, amely egyetlen épületből áll, míg az üzlethelyiségek összes alapterületét tekintve az ötödik legnagyobb.  A bevásárlóközpontban 140 üzlet található a következő termékkörökben: élelmiszer, divat, cipő, kozmetika, bútor, növény, sportcikkek, játék, elektronika, autó, építőanyag. Ehhez néhány példát emelünk ki az üzletek közül: BIPA, C&A, Calzedonia, CCC, Heindl, Deichman, DM, Douglas, H&M, Hofer, Humanic, IKEA, KIK, Mercur, Müller, New Yorker, Orsay és még sokan mások.... Az autóbusz 16.30 órakor indul vissza a G3 bevásárlóközpontból, majd 17.30 órakor Bécs belvárosából. Visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között.

- ADVENT BÉCSBEN, HUMA és a Belváros, időpontok: 2019.  december. 6., 

Folyamatos utazás Bécs felé. Elsőként megérkezés a Huma Áruházhoz. 2016. márc. 3-án nyitotta meg újra a bevásárlóközpont a kapuit – több mint 60 üzlettel, szolgáltató- és vendéglátóegységgel. 2017 őszéig még további területeket alakítanak ki, amelynek következtében 50.000 négyzetméteren fogják kiszolgálni a vásárlókat (Deichmann, New Yorker, H&M, Media Markt, Hervis stb.)

Leszállási lehetőség azok számára, akik itt szeretnének vásárolni, majd az autóbusz azonnal továbbmegy a Belvárosba, a Maria-Theresien térhez, ahol egész nap szabadidő a visszaindulásig. Részvétel a híres bécsi Christkindlmarkt színes forgatagában, mely minden évben a Városháza előtti téren kerül megrendezésre. A Városháza aulájában ilyenkor kézműves foglalkozásokat tartanak gyerekek részére, pl. mézeskalácssütés, gyertyaöntés stb. Felnőttek részére is különös élményt jelent ide ellátogatni.

A nap további részében megtekintésre javasoljuk a Belváros látnivalóit: Stephansdom, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Károly templom, Operaház, Fogadalmi templom, Parlament, Kärtner Strasse.
Az autóbusz a Humától 14 órakor indul újra a Belvárosba, majd Bécsből visszaindulás mindenkinek 17:30 órakor a reggeli érkezés helyéről. Visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között.

 - ADVENT BÉCSBEN ÉS SCHÖNBRUNNBAN, időpontok: 2019. december 14.

Folyamatos utazás Bécsig, megérkezés a Belvárosba, a Maria-Theresien térhez. Itt szállhatnak ki azok az utasaink, akik nem kívánnak a Schönbrunni kastélyhoz ellátogatni. Innen busszal továbbutazunk a Schönbrunni kastélyhoz, ahol a 40 termet bemutató programon lehet részt venni (Belépők: felnőtt: 20,00 €/fő; 6-18 év között: 13 €/fő, diák: 19-25 év között: 18 €/fő diákigazolványt kell felmutatni , majd a szabadidőben a kastély előtti karácsonyi vásár forgatagában a forralt bor megkóstolására is lehetőség nyílik. A kastélylátogatás után visszautazás a Belvárosba. Ezen a napon ellátogatunk a híres bécsi Christkindlmarkthoz is, mely minden évben a Városháza előtti téren kerül megrendezésre.

Visszaindulás 17.30 órakor – forgalomtól függően – a reggeli érkezés helyéről, visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között.

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.500,- Ft/fő (irodánkban kötelezően  fizetendő)

Biztosítás: 450,- Ft/fő

Adventi behajtási engedély és parkolási díj: 5 EUR/fő (buszon fizetendő)

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Találkozás: 6:00 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtt.

Indulás: 6.15 órakor

Az útvonal változtatásának jogát fenntartjuk!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. december 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 6:00 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtt

Indulás: 6.15 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

 

       

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére