Mai­Kupon

Karneváli ajánlatunk: Velence útikönyv 3950,-Ft helyett 1500,-Ft

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Karnevál Velencében? Romantikus hétvége tavasszal a gondolák városában? Fedezd fel ezt a különleges ékszerdobozt a Velence Spirál Útikönyv segítségével!

Gyakorlati tanácsok a közlekedéshez -Teljes körű tanácsok, hogy hová menjünk és mit érdemes megnézni -Tökéletesen megtervezett egynapos útvonalak -Jól átlátható térképek segítik a tájékozódást a látnivalók között – Négy könnyen követhető sétaútvonal részletes térképpel és útbaigazítóval - Szakértő kritikusok által javasolt éttermek, kávézók és bárok -Vásárlás, szórakozás és éjszakai élet -Tizenhárom oldal várostérkép.

 VELENCE

Sorozat: Spirálkönyvek
Szerző: Sally Roy
Kiadó: Well-PRess Kiadó
Oldalszám: 214
Méret: 119x205
Tömeg: 318g
Kötés: spirál

 

Spirálkönyvek … hogy az utazás jól sikerüljön

 

„Az aktív turisták útikönyve, mely vitathatatlanul jobb minden versenytársnál” Sunday Telegraph

 

A Spirálkönyv sorozat nemcsak stílusában illik az utazó kézikönyvéhez, de spirálos kivitele révén praktikus is: könnyen kihajtható ott, ahol éppen a bennünket érdeklő információt találjuk. Egyszóval: a tartalomhoz és az utazás közbeni használathoz egyaránt jól illeszkedő forma. A számos országban sikert aratott praktikus útikönyvek legfőbb erénye, hogy lényegre törően, a mindig időzavarral küzdő utazót segítve ad részletes ismertetést egy-egy városról vagy országrészről úgy, hogy még időbeosztást is ajánl a programok összeállításához. Gondol azokra, akik csak rövid időt szánhatnak a nevezetességek megtekintésére, és ajánl további látnivalókat a hosszabb ideig ott tartózkodóknak. Sőt, a környék távolabbi nevezetességeihez, különlegességeihez is elkalauzol - ugyancsak részletes útitervvel, térképpel, közlekedési tudnivalókkal segítve a kirándulót. Természetesen segít az eligazodásban is: szálláshelyeket ajánl, éttermekbe, kávézókba, sörözőkbe invitálja az utast, megmondja, hol érdemes vásárolni, ha ajándéktárgyakat, helyi kuriózumokat szeretnénk magunkkal hazavinni. A szerzők arra is gondoltak, hogy a Spirálkönyvek olvasója ne csupán a múzeumok, a műemlékek látogatása révén ismerje meg úti célját. Olvasmányos történetekkel, színes összeállításokkal, nevezetes személyiségek bemutatásával hozza közelebb az idegen tájat a vendéghez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható személyesen a Milagrossa Kft.-nél, 3530 Miskolc, Avasalja u. 6.

Postai utánvétel esetén kérjük, hogy a postázási címet a kuponnal együtt szíveskedjenek elküldeni a nagy@milagrossa.hu e-mail címre. A postaköltség 799,-Ft, mely független a megrendelt darabszámtól. A postaköltség utánvéttel egyenlíthető ki.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Milagrossa Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
3530 Miskolc, Avasalja u. 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére