Mai­Kupon

Kenutúra a Rábán augusztus 17-től augusztus 23-ig 15555 Ft helyett 10900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tudunk egy sokkal kellemesebb helyet, mint a városi ingyenszauna! Több mint húsz éve evezünk a Rábán, így határozottan állítjuk, hogy nem lehet megunni! Izgalmas, méltóságteljes, gyönyörű! Érintetlen táj, finom sodrások, aranyló partok, gyöngyöző kavicsok, madarak, szitakötők közelről. Kell-e vonzóbb program? Egy hétig vízcsobogás, tücsökciripelés, jó társaság, csodás lányok/férfias férfiak (csak az egyik kötelező) ha akarod esténként bulik, ha nem, nem. Szabadság! Gyere barátokkal, családdal, anyuval, apuval, vagy csak egyedül. Tartalmas, kellemes, aktív kikapcsolódás, igen baráti áron! Kellemes evezés, játékok, jó társaság, folyópart, madárcsicsergés, kakaós palacsinta. Egy hétig azt csinálsz, amit akarsz. Őőőő. Majdnem. :) A kenutúrán folyamatosan tájékozódhatsz a Londoni Olimpia utóhatásairól!A túrát a Hamahama Természetjáró Egyesület szervezi.

A túra díja tartalmazza a teljes felszerelést (kenu, lapát, hordó, mentőmellény), napközbeni csomagszállítás, túravezetés, táborhelyi díjak. Amit nem tartalmaz: oda és visszautazás, kaja, pia, sátor, hálózsák, plüssmackó.

További kíváncsiskodás a www.hamahama.hu oldalon!

 

A Rába-túra részvétel feltételei

1. Tudj úszni! (vagy legalábbis képes legyél fent maradni a vízen mentőmellényben) Ha ráadásul víziszonyod is van, akkor csak a parton tudsz követni minket.

2. Ha még nem múltál el 18 éves, hozz szülői beleegyezést arról, hogy részt vehetsz a túrán velünk. A legjobb ha hozod a szüleidet, majd mi lefoglaljuk őket!

3. Tudomásul veszed azt, hogy a vízen, illetve a folyón való evezés során a túravezetők döntése nem javaslat. Az időjárás, vízállás, a folyó viselkedése, vagy más körülmények miatt a túravezetők dönthetnek arról, hogy korlátozzák, vagy beszüntetik a folyón való evezést. Ezt természetesen a szakmai tapasztalatuk alapján, kizárólag a biztonságos túrázás miatt tehetik, azért, hogy mindenkinek elmesélhesd, micsoda pozitív élmény volt a túra. Ilyen esetben, vagyis az evezés elmaradása esetén, ha a túra egyébként megkezdődött, részbeni vagy egészbeni díj visszafizetés nem lehetséges. Ne aggódj, feltaláljuk magunkat, és ha nem is evezünk aznap, nem fogunk unatkozni! Ez hosszú évek tapasztalata.

4. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

5. A folyó szennyezése, szemetelés, vagy a természet egyéb módon történő károsítása esetén a jogi lépések megtétele után jelentkezned kell nálunk egy evezővel történő hátbavágásra.

 

Szolgáltató – Hamahama Természetjáró Egyesület Cég: Hamahama Természetjáró Egyesület Szolgáltatás helye Rába folyó (Szentgotthárd) Telefonszám (06-20) 935-9419 Weboldal www.hamahama.hu

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon az augusztus 17-től augusztus 23-ig között megrendezésre kerülő túrára szól! A kupon felhasználásához a www.hamahama.hu weboldalon található Rába-túra jelentkezési űrlap kitöltésével kell jelentkezni.

 

Az ajánlat 10900 Ft/fő. Több kupon vásárolható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lantos Mihály pedagógia szakos bölcsész, egyetemi oktató)
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Szentgotthárd,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére