Mai­Kupon

Kategóriák

Készségfejlesztő foglalkozások a Kerekerdő Mese Klubban! Gyere és érezd jól magad gyermekeddel együtt! 1 alkalmas foglalkozás most kedvező áron 1 500 Ft helyett 940 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Kerekerdő Mese Klub 2015-ben jött létre, azzal a céllal, hogy elérhető áron nyújtson minőségi programokat gyermekek és anyukák számára egyaránt.Foglalkozásainkat szakképzett és szakmájukat hivatásként gyakorló pedagógusok tartják, akik felkészülten fogadják az enyhe fogyatékossággal élő gyermekeket és szüleiket is. Ennek eredményeként Budapesten egyedülálló módon kaphatnak lehetőséget az egészséges és az enyhe fogyatékossággal elő gyermekek az ismerkedésre, közös játékra és közös fejlődésre, amennyiben erre igényük van.

Ezen terület kiemelten fontossá vált számunkra, miután 2015-ben megszűntek az integrált bölcsődék és óvodák, ezáltal a lehetőség is, hogy beteg és egészséges gyermekek közelebb kerülhessenek egymáshoz, de elsődleges célunk továbbra is a minőségi programok és társasági tér megteremtése maradt.

Az integrált foglalkozásainkon az egészséges gyermekek empátiát és megértést tanulnak, felnőtt korukban is könnyebben elfogadják a másságot és megértik a betegséggel élők problémáit, a beteg gyermekben pedig csökken a kirekesztettség érzése, így a későbbiek folyamán is könnyebben létesítenek kapcsolatot egészséges társaikkal, ami önbizalmukat is pozitívan befolyásolja.

Az egészséges gyermekek számára szervezett órák és az egybevont foglalkozások is szakszerűen megtervezett tematika szerint épülnek fel, figyelembe véve a gyermekek igényeit és sajátosságait.

A Kerekerdő ugyanakkor igyekszik nem pusztán a gyermek, hanem az anya segítségére is lenni, szolgáltatásainkkal könnyíteni szeretnénk a gyermeknevelés feladatain, oldani az otthoni magányon, ezért kifejezetten édesanyák számára is szervezünk programokat, amelyeken a hangsúly az anya testi-lelki jóllétére helyeződik. Az időhiány és a gyermek elhelyezésének problémájában is igyekszünk segíteni, szolgáltatásaink között szerepel a gyermekfelügyelet, amelynek ideje alatt családias környezetben, fejlesztőjátékok között, szakképzett személyek foglalkoznak a gyermekkel.


Az ajánlat tartalma: 1 alkalmas foglalkozás kedvező áron 1 gyermek (1 felnőttel) részére 1 500 Ft helyett 940 Ft-ért

Amilyen foglalkozások közül lehet választani:
Belle Mesetára
Csingling hajtogatás művészete
Kerekerdő beszédfejlesztő
Johanna népi kuckója
Hapci Benő szenzoros játékai

Órarend (a foglalkozások időpontjai)

Foglalkozások:

Belle Mesetára

A mese az idők kezdete óta fennálló és alkalmazott szórakozási – , tanulási- és tanítási eszköz. A gyermekek számára az érzelmek feldolgozásában és az erkölcsök kialakulásában játssza a legnagyobb szerepet, ezért az emocionálisan egészséges felnőtt élet elengedhetetlen részét képezi.
Tapasztalataink alapján a gyermek egyedül inkább csak befogadja a mesét, de feldolgozni, elmélyíteni a mi feladatunk. Pedagógusaink szakértelmével válogatott mesék által kifejezetten fejlesztő hatású történeteket hallhatnak a gyermekek, amelyek feldolgozását a felolvasás után beszélgetéssel segítjük.

Csingling hajtogatás művészete

A papírhajtogatás művészete (origami) egészen az 1600-as évekig nyúlik vissza, ma pedig már a matematikában és a műszaki tudományokban is megjelent.
Intézményünkben leginkább a percepció, szerialitás és intermodalitás fejlesztése miatt kap szerepet a gyermekeknek szánt foglalkozásaink között, de alkalmazzuk még a gondolkodás, a memória, a figyelem és a relációk fejlesztése érdelében is.

Kerekerdő beszédfejlesztő

Az esetek többségében a gyermekek maguktól is képesek anyanyelvük elsajátítására, de egyre több szülő gondolja úgy, tudatosan is segíteni szeretné gyermeke beszédfejlődését. Beszédfejlesztő foglalkozásunk erre nyújt lehetőséget már 10 hónapos kortól. A már kialakult beszédhibák javításában is szerepet vállalunk. A beszédhibával rendelkező nagyobb gyermekeket egyéni és csoportos foglalkozásokon is tudjuk fogadni.

Johanna népi kuckója

A fogyasztói társadalom és a globalizáció megannyi pozitívuma ellenére a népi kultúrákra – így a magyar népi hagyományokra is – negatív hatást gyakorol. A kultúrák eltűnése mindig is része volt a történelemnek, de úgy gondoljuk minden egyes eltűnt kultúrával értéket vesztettünk.
Johanna népi kuckójában igyekszünk továbbörökíteni a gyermekeknek a hagyományos magyar dalokat, táncokat, játékokat, ünnepeket és szokásokat, hogy tovább élhessen bennük a magyar kultúra és globalizált világunk előnyeinek élvezete mellett ismerjék gyökereiket és hazájuk értékeit is.

Hapci Benő szenzoros játékai

A szenzoros játékok 1,5 éves kor alatt leginkább a felfedezésről szólnak. Ebben a korban a babák tapintással fedezik fel a világot, így környezetük megismerésében leginkább érzékeiket használják. Foglalkozásainkon nagy hangsúlyt fektetünk a másfél év alatti babák szenzoros képességeinek fejlesztésére, hogy ezzel a későbbi tanulási eredményességet támogatni tudjuk.

Idősebb korban a szenzoros játékok a tanulás segítői, másfél éves kor felett valódi ismeretanyagot nyújtunk, amit a szenzoros játékok által könnyen elsajátíthatóvá válik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat felhasználható: 2016. június 30-ig, szabad helyek függvényében, előzetes helyfoglalás szükséges telefonon!

Órarend (a foglalkozások időpontjai)

Az ajánlat tartalma: 1 alkalmas foglalkozás kedvező áron 1 gyermek (1 felnőttel) részére 1 500 Ft helyett 940 Ft-ért

Amilyen foglalkozások közül lehet választani:
Belle Mesetára
Csingling hajtogatás művészete
Kerekerdő beszédfejlesztő
Johanna népi kuckója
Hapci Benő szenzoros játékai

Elérhetőség:
1131 Budapest Dolmány utca 5-7
info@kerekerdomeseklub.hu
+36 70 409 0199

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kerekerdő Meseklub
Cég
Elit Building Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1131 Budapest, Dolmány utca 5-7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére