Mai­Kupon

Kategóriák

Készüljön a hideg időkre! kapacitív kesztyű telefonhoz! Most kedvező áron 3 000 Ft helyett 70% kedvezménnyel, mindössze 890 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Elég a fázós ujjakból! A kapacitív kesztyűnek hála a téli mínuszokkor sem kell levennünk a kesztyűnket, hogy használjuk az okostelefonunkat, táblagépünket akár a sípályán is! 

Rendelhető színek: fekete, zöld, pink, piros, lila, kék

A kesztyű 3 ujja kapacitiv tehát bármelyiket tudja használni szabadon!Tegyük fel, hogy pár hónapja feszítünk büszkén a legújabb okostelefonunkkal, már éppen begyakoroltuk a legbonyolultabb kétujjas és háromujjas kombókat, amikor beköszönt a tél, és meglepődve tapasztaljuk, hogy a hidegben már egy hívás felvétele is problémátokoz. Akik annak idején jók voltak fizikából, rögtön rávágják, hogy ennek az az oka, hogy az ujjunkkal ellentétben a hagyományos pamut vagy szövet kesztyűnk nem vezeti a statikus elektromosságot, így a kapacitív kijelzővel rendelkező érintőképernyős készülékek nem érzékelik az érintést. Mi viszont kesztyűs kézzel bánunk a problémával – a kapacitív kesztyűnek hála, fázós ujjak nélkül mobilozhatunk!

A kapacitív érintőképernyők úgy működnek, hogy amikor ujjaddal megérinted őket, zavart okozol az érintőpanel elektromos mezejében.
Ezért csak csupasz kézzel tudod használni, mint ezt biztos tapasztaltad, ha ilyen készüléked van.
A Kapacitív kesztyű kicselezi ezt a nehézséget, ugyanis a ruhadarab hüvelyk-, mutató- és középső ujjainak végén bevonat található.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Személyes átvétel az átadó helyen, ezzel kapcsolatosan kérem érdeklődjön a szolgáltatónál!
Nem üzlet csak átadó hely! Mindenesetben elküldjük a visszaigazolást amikor már át lehet venni a csomagot! Köszönjük!

Szállítás: a Maikupon nem kéri el a szállítási költséget, ezt a szolgáltatónak kell kifizetni. Akár több termék is belefér a szállítási költségbe! Nézze meg, hogy milyen akciók vannak fent a Köszegishop.hu jóvoltából a Maikuponon.

Csak a szállítás költségét kell erre a bankszámlaszámra utalni: (előtte érdeklődjön a szolgáltatónál, főleg ha több terméket vásárol), a közlemény rovatba kérjük írja be a kuponkódot és a nevet: 10918001-00000132-52450006

G4S futárszolgálat - Szállítási költség: 900 Ft.
A kupont kérem 2 héten belül váltsa be a szolgáltatónál!

Rendelését leadhatja:
weboldalon: http://koszegishop.hu
Email címen keresztül: koszegishop@gmail.com
Telefonon: +36-30-260 4276

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kőszegishop.hu
Cég
andinet.hu Kft
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére