Mai­Kupon

Készüljön a tavaszi nagytakarításra! Kétoldalas mikroszálas törlőkesztyű házhoz szállítással a Mindenmás webáruház kínálatából, most 4490 Ft helyett 1690 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hamarosan itt a tavasz és elkezdődik a tavaszi nagytakarítás ideje! Most ebben a takarítási folyamatban kiváló segítsége lehet a kétoldalas mikroszálas törlőkesztyű, mely könnyen mosható anyagból készült. A kesztyű statikusan feltöltődik és magába vonzza a port, így segíti elő a könnyebb és gyorsabb takarítást. Ez a két oldalas törlőkesztyű az egyik legideálisabb eszköz az otthoni portörléshez és takarításhoz. Puha mint a baba popsi, nem karcol meg semmit, így bármilyen dolgot lehet vele takarítani, például kényes elektronikai eszközöket. A termékre a webáruház egy hónap garanciát vállal. 


Mindenféle felületre nyugodtan használható: elektronikai cikkekhez, könyvekhez, polcok törléséhez autók - külső belső felületeihez, hangszerekhez. Puhaságának köszönhetően semmiben nem tesz kárt. 

 

A termék jellemzői: 

  • extrém puha, szuper nedvszívó,
  • extra erős,
  • két oldalas, egy normál és bojtos felület,
  • mosható, többször használható, könnyen szárad,
  • a sima oldala eltünteti a makacsabb szennyeződéseket is,
  • és nem utolsó sorban igen tartós. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A terméket át tudja venni személyesen vagy postai  úton. Kuponkód, pontos szállítási név, cím adatok megadása: Regisztrálj a www.mindenmas.hu webáruházban és a számlázás rovatnál a megjegyzés mezőbe írd be MaiKupon kódodat!

 

Személyes átvétel: 2200 Monor, Petőfi S. u. 26.kizárólag előre egyeztetett időpontban. Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: 0670/304-1944. E-mail  cím: mindenmas@mindenmas.hu


Postai átvétel: országos ingyenes kiszállítással a pontos szállítási név, cím és kuponkód megadása   után. 


GARANCIA: A TOP-Ép Bau Kft (Mindenmás webáruház) garanciát ad minden termékre az átadástól számított 1 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mindenmás webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2200 Monor, Petőfi S. u. 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére