Mai­Kupon

Kategóriák

Készüljön minőségi termékekkel a nyári időszakra! Kizárólag csak a MaiKupon vásárlóinak! Igényes, exkluzív és minőségi être belle márkájú 30-as fényvédő napozókrém 2.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ismerje meg az être belle minőségi és exkluzív kozmetikai márkát! Ajánlatunk kizárólag a MaiKupon vásárlói részére elérhető! Valódi minőség, luxus és megfizethető ár! Ajánlatunkban az  être belle márkájú 30-as fényvédő napozókrém egy olyan minőségi kategóriát képvisel, mely egy intelligens anti-aging széles spektrumú szűrővel ellátott. Segítségével az Ön bőre a napozás után is fiatalosan rugalmas marad, a krém hatóanyagai pedig segítenek kiszűrni a napozás során a bőrt ért káros hatásokat!A napozókrém egy intelligens anti-aging fényvédelmet nyújt a bőr részére.  Az antioxidatív védőhatása csökkenti a napsugárzás okozta, bőrt ért intenzív károsító hatásokat. Ennek köszönhetően a hosszú távú károsító hatásoktól megvédi a bőrt. Napozás után a bőr rugalmas és fiatalos marad. 

 

Az Anti-Aging fényvédő krém még az olyan érzékeny bőrfelületen is hatásos védelmet nyújt, mint az arc, a nyak és a dekoltázs. Ez a fényvédő krém tartalmaz egy sor védő és hidratáló összetevőt: panthenolt, allantoint, karbamidot, szerint és venuceane-t, mely rendkívül erős antioxidáns biotechnológiai származék az óceánok mélyéről! 


A napozókrém serkenti a bőr természetes regenerációs folyamatait és megakadályozza a hosszú távú károkat. A könnyű textúrájú formula kimagasló védelmet kínál, miközben biztosítja, hogy a bőr puha, rugalmas és fiatalos megjelenésű maradjon a napozást követően is. 

 

Mennyiség/napozókrém: 75 ml.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék átvehető személyesen MaiKupon kód megadást követően a Swiss Beauty Fashion Kereskedésben. Pontos cím: 1035. Budapest. Vihar u. 18-28. Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámokon: 06-1-430-1897 vagy 06/70-337-9384. 

 

Amennyiben nincs lehetősége személyes átvételre akkor postai utánvétellel juthat a termékhez. Kérjük, hogy postai kiszállítás igénylése esetén is előzetesen egyeztessen a szolgáltatóval, a pontos szállítási név, cím és a MaiKupon kóddal kapcsolatban. 

 

Nyitva tartás: Hétfőtől csütörtökig 9.00-16.30, pénteken: 9.00-14.00 óráig! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Swiss Beauty Fashion Kft - Kozmetikai Nagykereskedés
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1035 Budapest, Vihar utca 18-28
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére