Mai­Kupon

Két darabos, minden telefonkészülékhez használható Gojo típusú Headset készülék a Hasznos Holmik kínálatából országos házhoz szállítással és garanciával, most 3 599 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ajánlatunk most két darabos Gojo típusú Headset készüléket tartalmaz, melynek segítségével lehetővé válik a biztonságos telefonálás vezetés közben is. De tökéletes segítség sportolás, vagy irodai munka közben is. A lényeg, hogy szabadon használhatja kezeit miközben dolgozik, sportol vagy éppen vezet. Termékleírás:


lehetővé teszi a biztonságos telefonálást vezetés közben


használható irodai munka vagy sportoláshoz


vezeték és elem nélkül működik


minden típusú telefonhoz használható


erős tapadókoronggal rendelkezik


szabaddá teszi kezeit, így biztonságosabbá teszi a közéekedést

 

2 db headset/csomag

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/2201191. Vásárlóként több kupon is  vásárolható!

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között.

 

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére