Mai­Kupon

Kategóriák

Kétszemélyes Komatál "Bandi bátyja módra" a Marcsa Néni Vendéglőjében kedvező áron 5 690 Ft helyett 2 850 Ft-ért! Sült kacsacombbal, fokhagymás tarjával, puliszkával és minden finomsággal a Marcsa Néni Vendéglőjében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma: Bandi bátyja 2 személyes Komatálja: ropogós kacsacombok, fokhagymás tarja, rántott csirkemell 2 személyes tálra rendezve, mindehhez párolt káposztát, grillezett puliszkát, és hasábburgonyát kínálnak köretként.Az egyszerű, régi és tradicionális vendéglők újra fénykorukat élik. Mellőznek minden felesleges manírt, családias és nyugodalmas légkört teremtenek. Egy ilyen helyen csupa boldogság az étkezés. Marcsa Néni Vendéglője a család tulajdonában van évtizedek óta, ez pedig garantálja, hogy ezt a 2 személyes bőségtálat örökké a legfinomabb étkezések között fogod számon tartani!

Évtizedezek munkája, tapasztalata és szaktudása lesz belefektetve az ételekbe, hiszen az éttermen generációkon átível! Jelenlegi tulajdonosa saját édesanyjának szeretne emléket állítani, aki hihetetlen főző tudással rendelkezett. A családi hagyományoknak tisztelegve főként a magyar népi konyha, a barátok és a család kedvencei dominálnak. Az ételek hatalmas odafigyeléssel és szeretettel készülnek, ez pedig garantálja, hogy Marcsa Néni Vendéglőjében csak és kizárólag a legfinomabb ételekbe haraphatsz bele!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Bandi bátyja 2 személyes Komatálja: ropogós kacsacombok, fokhagymás tarja, rántott csirkemell 2 személyes tálra rendezve, mindehhez párolt káposztát, grillezett puliszkát, és hasábburgonyát kínálnak köretként.

Egy foglalás alkalmával és/vagy egy asztaltársaság esetében egyszerre, egy alkalommal maximum 4 kupon használható fel.

Előzetes telefonos asztalfoglalás szükséges 48 órával előtte, jelezve, hogy kuponos fogyasztás lesz! A KUPONKÓD szükséges a foglaláshoz!

Az ajánlat igénybe vehető 2015. december 15-ig, kiemelt és ünnepi időszakok kivételével! (Az ajánlat 2015. november 6-11. között nem használható fel!) Kérnénk kedves Vendégeinket, hogy az étterembe már a kinyomtatott kuponnal érkezzenek! Az étteremben nincs nyomtatási lehetőség! Szombaton csak 16:00 órától vehető igénybe! Vasárnap és ünnepnapokon nem használható fel! Csak helyben fogyasztásra érvényes!

Marcsa Néni Vendéglője
Weboldal: http://www.marcsaneni.hu
E-mail: foglalas@marcsaneni.hu
Telefonszám: +36-1/257-8753

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PICANTE Marcsa Néni Bisztrócsárda ÉTTEREM
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Pesti út 211
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére