Mai­Kupon

Kettő darab Xtreme Bra különleges alakformáló melltartó, a Hasznos Holmik kínálatából, most 40% kedvezménnyel csak 3 599 Ft szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Xtreme Bra egy különleges megoldású termék, mellyel a hölgyek keble nagyobbnak és feszesebbnek tűnhet sebészi beavatkozás nélkül! A kuponos akció révén, most egy csomagban 2db alakformáló melltartót kap a Hasznos Holmik kínálatából!

Az Xtreme Bra egy intelligens melltartó, amelynek célja, hogy vizuálisan növelje és teltebbé tegye a melleket, viseljen Ön bármilyen öltözéket! Itt a tökéletes és egyben fantasztikus megoldás hölgyek részére! Nincs szükség fájdalmas és költséges műtétre, ha ezt a különlegesen egyedi kialakítású melltartót használja.

Az Xtreme Bra, a melleknek azonnal feszesebb, szexisebb és formásabb megjelenést biztosít, az egyedi hátsó kialakítás pedig segítséget nyújt az ideális testhelyzet eléréséhez!

Kényelmes, kiváló minőségű anyagból készült! Összetétele: 92% nylon, 8% spandex. 

Speciális kialakításának köszönhetően bármilyen alkalomra használható, mert mindig tökéletes megjelenést biztosít viselőjének. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/2201191.

Kérjük, hogy a gyorasabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

Ügyfélszolgálat elérhető  Hétfőtől-Csütörtökig: 9-18 óra között, Pénteken: 9-13 óra között

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére