Mai­Kupon

Kezdd az új évet tiszta lappal, hozd egyensúlyba az életed, Bert Hellinger módszerével, egyéni családállítás keretében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!- Miért nem tudok tartós párkapcsolatot létesíteni? - Miért érzem levertnek és boldogtalannak magam? - Miért érnek gyakran balesetek? - Miért betegszem le újra és újra? - Miért hibázok mindig?

Ha ilyen és hasonló kérdések gyötörnek, ha úgy érzed valahogy nem vagy a helyeden, akkor ez a módszer segítséget nyújt. Segít megtudni, mi az akadálya annak, hogy életedben úgy menjenek a dolgaid, ahogyan szeretnéd. 

Egyéni állítás keretében, négyszemközt, privát, biztonságos közegben tárhatod fel, hogy hol a szeretet, ami a problémát okozza. 

A külföldi és a hazai tapasztalatok szerint a családállítás rendkívül erőteljes, pontos és hatékony. Egyrészt új fényben láttatja az életünket nehezítő bajokat, betegségeket, kudarcokat, másrészt lehetővé teszi, hogy ezeket a terheket akár katartikus érzelmi átéléssel letegyük. 

Amikor a jövőre vonatkozó „hogyanok” feltérképezése a cél, akkor életstratégia-felállítás adhat támpontokat.Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy testi-lelki bajaink kialakulását nem lehet csak a saját életünk eseményei alapján megérteni. Úgy tűnik, mintha sorsunk elválaszthatatlanul összefonódna a kibővített családunk tagjainak sorsával. Mintha lenne egy közös családi lélek, egy olyan energiamező, amelyben mindenki benne foglaltatik, aki csak a kiterjedt családhoz, az ún. klánhoz tartozik, akár tudunk a létezéséről, akár nem. A tagokból összeállt új egészt Hellinger „családi léleknek”, Albrecht Mahr „mindentudó mezőnek” nevezi. A családállítás irodalmában mindkét elnevezéssel találkozhatunk. A tagokból összeállt új egész, mint minden rendszer, több mint részeinek összege, és megvannak a maga működési mechanizmusai. Ebbe a nagy egészbe ágyazódik bele az egyes ember élete, és sokszor oly módon irányítja azt, hogy az illető arról nem is tud.  Minden rendszernek, így egy-egy családnak, munkahelynek, de a társadalomnak is vannak olyan önálló törvényei, amelyek a résztvevők számára rejtetten, tőlük függetlenül működnek. Ha úgy képzeljük el az emberek rendszerét, hogy mindenki kapcsolódik valakihez, akkor tehát mindegyikünk élete - akár generációkon átívelően - hatással van a többiek sorsára is.

Bert Hellinger német pszichoterapeuta által kidolgozott különleges módszer segít ezeknek a törvényszerűségeknek a felismerésében, amelyet összefoglalóan rendszerfelállításnak nevezhetünk. Mára több irányzata alakult ki: a szervezet-felállítás a családfelállítás, és a kettő szintézisének is tekinthető életstratégia-felállítás. A módszer lehetővé tesz a csoportos és egyéni munkát is. Így mindazok, akik nem szeretnének idegeneket beavatni a problémáikba ez megtehetik négyszemközt az állítást vezetővel. 

Hellinger három "törvényt" említ - nevezi a szeretet rendjeinek is - a családon belül, melyek sérülése  problémákat okozhat.

    Az első, az odatartozás joga: senkit nem lehet kitagadni, vagy másképp pl. kegyeletből, szégyenből balesetnek mesélni például egy öngyilkosságot.

    A második, a hely/rend törvénye: minden családtag csak a saját helyén élhet jó életet: a gyerek nem lehet egyenrangú szüleivel, nem pótolhat társat, nem gyámkodhat szülei felett, de ilyen fontos még a testvérek valós sorrendje, nem lehet figyelmen kívül hagyni egy meg nem született, vagy korán elhunyt testvért.

   A harmadik, a kiegyenlítődés törvénye: ha az egyik családtaggal valami rossz dolog történt életében, azt akár generációk múlva is magára veheti valaki, átvállalva a sorscsapást, a betegséget.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponbeváltásához a 0670 9330048-as számon vagy e-mailen az egyenicsaladallitas@gmail.com e-mail címen.szükséges időpontot egyeztetni. 

Egy személy saját részre maximum két, ajándékba - különböző személyek részére - bármennyi kupont vehet. A kupon beváltható 2012 április 30.-ig. 

A szalon tömegközlekedéssel megközelíthető a 173-as és 277- esbuszokkal. Parkolás lehetséges az udvarban. 

Mikor nem javasolt a program: Ha pszichiátriai kezelés alatt állsz, vagy állapotod kérdéses. A családfelállítás nem helyettesíti az orvosi kezelést. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sorshangoló Műhely
Telefon
Szolgáltatás helye
1158 Budapest, XV. kerület, Apolló utca 61.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére