Mai­Kupon

Kezdj az új évben mindent tiszta lappal! Rakd le a múlt terheit és láss tisztán mikor új dolgokba kezdesz! Támogasd sikereid gyors elérését a Hellinger féle rendszerállítás módszerével!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!- Miért nem tudok tartós párkapcsolatot létesíteni? - Miért betegszem le újra és újra? - Mi a legfőbb akadálya annak, hogy sikeres legyek? - Miért váltok gyakran munkahelyet? - Mi lenne az életfeladatom, a hivatásom? - Miért folyik ki a pénz a kezeim közül? 

Ha ilyen és hasonló kérdések gyötörnek, ha úgy érzed valahogy nem vagy a helyeden, akkor ez a módszer segítséget nyújt. Megmutatja, mi az akadálya annak, hogy életedben úgy menjenek a dolgaid, ahogyan szeretnéd. rendszerállításban mindennapi életünk égető problémáira látunk rá és találunk megoldást. A sikerhez, a karrierhez és a pénzhez való viszonyunk rejtett (tudattalanban gyökerező) tényezőit fedi fel a Hellinger-módszer. 

Gyors és pontos segítség, ha vállalkozásoddal vagy karriereddel kapcsolatos kérdéseidre keresed a választ. Például, ha nem tudod, hogy belekezdj-e egy új vállalkozásba vagy indíts- e új tevékenységet, esetleg jó lenne rálátni arra, hogy mindehhez jó társat választottál-e. Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy testi-lelki bajaink kialakulását nem lehet csak a saját életünk eseményei alapján megérteni. Úgy tűnik, mintha sorsunk elválaszthatatlanul összefonódna a kibővített családunk tagjainak sorsával. Mintha lenne egy közös családi lélek, egy olyan energiamező, amelyben mindenki benne foglaltatik, aki csak a kiterjedt családhoz, az ún. klánhoz tartozik, akár tudunk a létezéséről, akár nem. A tagokból összeállt új egészt Hellinger „családi léleknek”, Albrecht Mahr „mindentudó mezőnek” nevezi. A családállítás irodalmában mindkét elnevezéssel találkozhatunk. A tagokból összeállt új egész, mint minden rendszer, több mint részeinek összege, és megvannak a maga működési mechanizmusai. Ebbe a nagy egészbe ágyazódik bele az egyes ember élete, és sokszor oly módon irányítja azt, hogy az illető arról nem is tud.  Minden rendszernek, így egy-egy családnak, munkahelynek, de a társadalomnak is vannak olyan önálló törvényei, amelyek a résztvevők számára rejtetten, tőlük függetlenül működnek. Ha úgy képzeljük el az emberek rendszerét, hogy mindenki kapcsolódik valakihez, akkor tehát mindegyikünk élete - akár generációkon átívelően - hatással van a többiek sorsára is. 

A külföldi és a hazai tapasztalatok szerint a családállítás rendkívül erőteljes, pontos és hatékony. Egyrészt új fényben láttatja az életünket nehezítő bajokat, betegségeket, kudarcokat, másrészt lehetővé teszi, hogy ezeket a terheket akár katartikus érzelmi átéléssel letegyük. 

Bert Hellinger német pszichoterapeuta által kidolgozott különleges módszer segít a törvényszerűségek a felismerésében. Módszerét összefoglalóan rendszerfelállításnak nevezhetjük. Mára több irányzata alakult ki: a szervezet-felállítás a családfelállítás, és a kettő szintézisének is tekinthető életstratégia-felállításVannak olyan témák, amelyek nem sorolhatók be sem a klasszikus családállítás, sem a szervezetállítás témaköreibe. Ugyanakkor dominánsan meghatározzák, befolyásolják az ember életét. Ilyenek az életvitellel kapcsolatos döntések meghozatala,  ha lakhelyváltásra készülünk, vagy az a kérdés merül fel, hogy Magyarországon dolgozzunk, vagy külföldön vállaljunk-e munkát? Ide tartozhat még, hogy melyik évben kezdje meg gyermekünk iskolai tanulmányait, vagy váltson-e tanintézményt. 

A szervezetállítás olyan tanácsadási és helyzetfeltáró eszköz, mely rámutat a szervezetben jelen levő rendre és rejtett dinamikákra. Feltárja a szervezetben megmutatkozó ki nem mondott törvényszerűségeket, kapcsolatokat, motivációkat. Gyorsan hoz felszínre döntő jelentőségű információkat és jól láthatóvá teszi a problémát.

Hogyan történik a rendszerfelállítás?

Történhet csoportban vagy egyéniben. A csoportban többnyire gyorsabban és hatékonyabban működik, de a módszer eredményesen alkalmazható egyéniben is. Az alábbiakban leírtak a csoportos változatra vonatkoznak.

Aki a felállítást kéri, annak elsőként a témáját, a problémáját kell megfogalmaznia. (Például: egyedül él, sikertelenek a párkapcsolatai, családi konfliktusai vannak, bizonytalan a munkahelyével kapcsolatban, nem tudja vállaljon- e kockázatot egy új vállalkozással stb.) Nagyon fontos, hogy a kliens által kitűzött célja legyen a munkának.

A tisztázó kérdések után a kliens, kiválasztja és elhelyezi a térben azokat a csoporttagokat, akik őt és a téma egyéb fontos érintettjeit fogják képviselni. A témától függően a képviselők utasításra vagy szabadon elfoglalják a helyüket a térben. Ezután, a kliens visszaül a vezető mellé, és csak figyel.

A képviselők bizonyos érzeteket, érzéseket élnek át a helyükön. Ezek megkérdezésével (olykor csupán a testbeszéd leolvasásával) tájékozódik a vezető arról, hogy milyen kapcsolatok, viselkedési módok, minták, és kötődések vannak a rendszerben. Oldó mondatok (mozdulatok) kimondásának, képviselők helyének megváltoztatásának, hiányzó személyek behozatalának a célja, hogy láthatóvá válik ami van! Ha a rend helyre áll a képviselők jól érzik magukat. A felállítás végén az állító beállhat saját képviselője helyére, így belülről is átélheti a változások hatását. Tudatos szinten érzékelhet egy új rendet.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Csoport időpontok (az időpontok változhatnak): 2012. január 14.; 2012. február 11.; 2012 március 10.; 2012. április 14.; 2012. május 12.; 2012. június 09.

A kuponbeváltásához a 0670 9330048-as számon vagy e-mailen az egyenicsaladallitas@gmail.com e-mail címen szükséges időpontot egyeztetni. 

A kupon beváltható 2012 június 30.-ig. 

A szalon tömegközlekedéssel megközelíthető a 173-as és 231-es buszokkal. Parkolás a környező utcákban lehetséges. 

A csoportmunkában a részvétel kizárólag önként és a saját felelősségedre lehetséges! A családfelállítás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Ha pszichiátriai kezelés alatt állsz, vagy állapotod kérdéses, a csoport munkájában való részvételed nem javasolt! Ebben az önismereti csoportban nem folyik semmilyen gyógyító, terápiás tevékenység.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sorshangoló Műhely
Telefon
Szolgáltatás helye
1158 Budapest, XV. kerület, Apolló utca 61.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére