Mai­Kupon

Kézi lefolyó és csővezeték tisztító, tökéletes különböző csatornák, mosdók, kádak lefolyójának egyszerű tisztítására. A termék most 3.190 Ft.

Kézi lefolyó és csővezeték tisztító - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:3 990 FtKedvezményes ár:3 190 Ft20% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Fürdés után bosszúsan várod, amíg órák alatt elszivárog a víz? Folyton eldugul a mosogató lefolyója? Több tízezret költöttél már a dugulások megszüntetésére? Itt a megoldás.

A Kézi lefolyó és csővezeték tisztítóval könnyedén megoldhatod a dugulások okozta problémákat. Legyen szó beleejtett rongydarabról, összegyűlt hajról, koszról, minden szennyeződéstől gyorsan és egyszerűen megszabadulhat. Körülbelül 4 méteres kotrási hosszával hozzáférhetsz azokhoz a csőszakaszokhoz is, melyeket eddig nem tudtál megközelíteni. Kialakításának köszönhetően a könyököket, csatlakozásokat, is könnyen veszi, így olyan területekre is eljuttathatod, ahová más eszközzel nem tudnál hozzáférni.Termék leírás:

Használata egyszerű, a szerkezeten található csavart meglazítva kézzel adagolhatjuk, tolhatjuk a csőben a vezetéket, ha megakadt, vissza kell szorítani a csavart, és a fejegységen található tekerőt néhányszor megtekerve beleakasztani a csőben felgyülemlett szennyeződésbe és kihúzni azt a bejuttatáshoz hasonlóan, kézi erővel. A kanyarokat hasonlóan veszi a kütyü, ha elakad, tekerd meg párszor, mihelyt túljutott az akadályon, tolhatod tovább.

Kotrási mélység: kb. 4 m
Kotorható csőátmérő: 20-100 mm
Anyaga: ABS + fém


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. február 29-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 990 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 3.190 Ft +  990 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kütyübazár!
Cég
Schenopol Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére