Mai­Kupon

Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat, személyesen vagy online részvétellel 19.000 Ft helyett 14.490 Ft-ért.

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyagmentes fagylaltját. A több órás kurzus résztvevői megtanulják a főzött fagylalt receptjét és a fortélyokat. A program végén mindenki kis cukrászként és fagyival teli pocakkal tér haza.
Egészséges élelmiszerek iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan tanfolyam!
Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok.
A programot bátran ajánljuk tejérzékenyeknek is. Kérjük ilyen igényt kapcsolatfelvételt követően jelezni, mivel alternatív tejjel készítik el a tejérzékenyek a fagyijukat nálunk. Tojást használunk a tanfolyam során. Mogyorót, diót, szóját, epret viszont nem fogunk használni, így ilyen ételallergiában szenvedőknek is remek alkalom ez a tanfolyam új receptek elsajátítására.



Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne a konyhádban végre valamit alkotni segítség nélkül, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A fagylalt az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után egy otthoni kis fagyigép segítségével.
Szándékosan csak olyan alapanyagokkal dolgozunk, amit élelmiszerüzletben könnyen be tudsz szerezni, és nem fogunk profi fagylaltgépet sem használni. Ennek ellenére mégis egy mennyei ínyencséget fogsz alkotni otthon mindig. Ráadásul megfizetethetlen érték, hogy nem kell többé a bolti jégkrémek dobozán levő összetevő listában az E betűket számolgatnod. Nálunk még az állományjavító is tiltott dolog, ami “kézműves fagylaltban” viszont megengedett összetevő.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

Akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, azoknak online módon is lehetővé tesszük a tanfolyamon való részvételt. Ebben az esetben a tanfolyam előtt az online résztvevőkkel megbeszéljük milyen alapanyagokra és eszközökre lesz szükség a kurzuson; esetleges igény esetén a hiányzó cukrász “kütyüket” kedvezményes áron eljuttatjuk a résztvevőknek, mivel az eszközök árát és a csomagküldés költségét a tanfolyam díja nem tartalmazza. Az online részvétel feltételeinek megteremtése a kurzus résztvevőinek feladata, a náluk fellépő esetleges technikai hibákért vagy internet kimaradásokért a tanfolyam szervező nem vállal felelősséget.

Vásárold meg a kupont magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!
A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

De mi is a kézműves főzött fagylalt és jégkrém? És mi az “arany árban” beszerezhető adalékmentes jégkrém, amiből mindössze 1-2 márkában lehet ilyen jégkrémet találni Magyarországon a magas árfekvés miatt?
Manapság nagyon divatos a “kézműves fagylalt”. Attól, hogy a cukrász kézzel rakja bele a gombócot a tölcsérbe, nyilván nem nevezhető kézművesnek a fagylalt, még akkor sem, ha néhány helyen ilyen trükkökkel szeretnék elérni, hogy kiírhassák a jelzőt. A kézműves fagylaltnak meg kell felelni bizonyos feltételeknek: nem lehet benne például mesterséges színezék és aroma, édesítőszer és ízfokozó vagy habosító anyag, hogy térfogatát akár három-négyszeresére növeljék. Állományjavítóként viszont felhasználható szentjánoskenyérmag-liszt (hatalmas a duzzadóképessége, így már kis mennyiségű E 410 is stabil gélszerű anyaggá változtatja a folyadékot), az alginátok (élelmiszerekben sűrítőanyagként, stabilizálószerként, zselésítő anyagként, valamint emulgeálószerként használják E400 néven) és a gyümölcspektin.
Az állományjavító felhasználása nélkül készült kézműves fagylalt / jégkrém valóban adalékanyagmentes.

Minimum korhatár: 16 év.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés a kuponkódod megadásával e-mailben:
arssocolata@gmail.com.

A kurzusok rendszeresen indulnak hétköznap délutáni és hétvégi időpontokkal is. Lemondás vagy időpont módosítás a kurzus kezdése előtt legalább 5 nappal lehetséges.

Az Ars Socolata szervezésében több témában is indulnak tanfolyamok. Csapatépítő kézműves édesség készítő tanfolyamok és gasztro kézműves gyerekzsúrok is színesítik a nálunk fellelhető tanfolyam választékot.

Cím: Ars Socolata cukrászműhely, 1201 Budapest,  Nagysándor József utca 45-47.
E-mail: arssocolata@gmail.com
Weboldal: https://arssocolata.com
Facebook: https://www.facebook.com/ArsSocolata

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ars Socolata
Cég
Ars Socolata Kft.
Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Nagysándor József utca 45-47.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére