Mai­Kupon

Kézműves táblás csokoládé készítő tanfolyam személyesen vagy online részvétellel 17.000 Ft helyett most 11.490 Ft-ért. 2021. március 31-ig felhasználható.

Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai táblás csokiját. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.
A több órás kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a fortélyokat, valamint csokoládét öntenek és díszítenek, hanem a program végén ízletes csokoládéval és kis csokoládékészítő mesterként térnek haza.
Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is.
A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek, vegánoknak valamint fogyókúrázóknak is.
Jelentkezéskor kérjük az ilyen igényt jelezni. Hiszen vegán étcsokoládé és cukormentes, maltitollal édesített belga tejcsokoládé is lapul raktárunkban.



Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített csokoládét fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A táblás csokoládé az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója.

Akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, azoknak online módon is lehetővé tesszük a tanfolyamon való részvételt. Ebben az esetben a tanfolyam előtt az online résztvevőkkel megbeszéljük milyen alapanyagokra és eszközökre lesz szükség a kurzuson; esetleges igény esetén a hiányzó cukrász “kütyüket” kedvezményes áron eljuttatjuk a résztvevőknek, mivel az eszközök árát és a csomagküldés költségét a tanfolyam díja nem tartalmazza. Az online részvétel feltételeinek megteremtése a kurzus résztvevőinek feladata, a náluk fellépő esetleges technikai hibákért vagy internet kimaradásokért a tanfolyam szervező nem vállal felelősséget.

Vásárold meg a kupont magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!
A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

De milyen is az igazi kézműves csokoládé, és miért a bolti ár többszöröséért szerezhető be legtöbbször?
A kézműves csokoládét választók hajlandók kifizetni a viszonylag magas árat a minőség miatt. A tömegtermeléshez képest jóval magasabb árat több tényező is okozza. Egyrészt a kézi munkaerő esetén jóval lassabb az előállítás a gépi termeléshez viszonyítva. A következő faktor az, hogy a gyári tömegtermelés során a versenyképesség miatt kénytelenek spórolni különleges, minőségi alapanyagok magas arányán. A legtöbb manufaktúra minőségi csokoládé alapanyagot használ, amelyet a tömeggyártású csokoládék alapanyagának többszöröséért tudnak csak beszerezni. Az igazi eredeti csokoládé nem tartalmaz tejsavóport, tejzsírt vagy bármely kakaóvajat helyettesítő olcsósító összetevőt.
A különbséget sok esetben csak akkor veszi észre az átlag vásárló, amikor egymás után kóstolja a bolti és a kézműves csokoládét. Ahogy borok esetén is léteznek specialisták, akik a legkisebb különbséget is észreveszik, a csokoládé ínyencek körében is találunk olyan személyeket, akik nem csak a manufaktúrális és gyári előállítású táblás csokoládé közötti különbséget képesek megállapítani, hanem akár a felhasznált kakaóbab származási helyét is beazonosítják.

Minimum korhatár: 16 év.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés a kuponkódod megadásával e-mailben:
arssocolata@gmail.com.

A kurzusok rendszeresen indulnak hétköznap délutáni és hétvégi időpontokkal is. Lemondás vagy időpont módosítás a kurzus kezdése előtt legalább 5 nappal lehetséges.

Az Ars Socolata szervezésében több témában is indulnak tanfolyamok. Csapatépítő kézműves édesség készítő tanfolyamok és gasztro kézműves gyerekzsúrok is színesítik a nálunk fellelhető tanfolyam választékot.

Cím: Ars Socolata cukrászműhely, 1201 Budapest,  Nagysándor József utca 45-47.
E-mail: arssocolata@gmail.com
Weboldal: https://arssocolata.com
Facebook: https://www.facebook.com/ArsSocolata

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ars Socolata
Cég
Ars Socolata Kft.
Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Nagysándor József utca 45-47.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére