Mai­Kupon

Kategóriák

Kiadvány szerkesztő InDesign tanfolyam Budapesten és Győrben 75000,-Ft helyett 37500,-Ft. Most fizetendő: 11430,-Ft. Akkreditált, 32 órás képzés!

 - Oktatás kupon
Eredeti ár:75 000 FtElőlegben fizetendő:11 430 FtTeljes ár:37 500 Ft50% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Sajátítsd el a kiadvány szerkesztés mesterségét Adobe InDesign tanfolyamunkon gyakorlati példákon keresztül. A képzésen elkészítheted saját kiadványodat magazin, prospektus, ill. szórólap formájában.

Foglald le a helyedet a tanfolyamon most 11430,-Ft foglaló befizetésével. A többit ráérsz az iskolának kifizetni.A 32 órás tanfolyamot Budapesten és Győrben is elvégezheted.

A következő tervezett tanfolyamok:

Budapesten: 2014.március 19.-től szerdánként 10.00-13.30 óra között

Győrben: 2014. március 08.-tól

További időpontokról telefonon és e-mailben érdeklődhettek.

FONTOS: A kupon megvásárlását követően március 31-ig kell bejelentkezni az iskolában. A kupon 2014 év végéig lejárható.

 

A tanfolyamon a következőket ismerhetjük meg, sajátíthatjuk el:

Bevezetés az inDesign rejtelmeibe

Megismerkedünk az inDesign dokumentumok létrehozásakor felkínált beállítási lehetőségekkel, az inDesign alapfunkcióival, az eszköztár legfontosabb eszközeivel. Ismertetésre kerülnek az inDesignban használatos mértékegységek, mint amilyen a Pica, vagy Point. Megismerkedünk a vonalzók használatával. A képzés előrehaladásával folyamatosan közöljük az egyes műveleteknél használatos gyorsbillentyűket.

Képkezelés inDesignban

Megtanuljuk az egyes képbeillesztési módokat. Megismerjük a Bridge nyújtotta képkezelési funkciókat. A képek méretezését, vágókeretekkel való maszkolását, képek igazítását, Photoshop, ill. illustrator dokumentumok beillesztését, szerkesztését. A kép megjelenítési módokban kitérünk a Display Performance lehetőségeire, a képek újra linkelési módjára. Kitérünk a képek felbontásának, és minőségének fontosságára. Photoshop segítségével megtanuljuk hogyan javíthatjuk fel fotóink minőségét. Ismertetésre kerül a Text Wrap panel, képek ill. szövegek körbefolyatásának, linkelésének eszközei, beállításai.

Szövegkezelés InDesignban

Megismerkedünk az inDesign szövegkezelő funkcióival. Ismertetésre kerülnek a különböző szöveg betöltési módok külső dokumentumokból, a (Text threading) hasábok láncolása. Megnézzük az egyes szövegformázási módokat. Bemutatjuk a bekezdés és a betű stílusok létrehozásának módjait, az egymásra épülő szövegstílusok elkészítésének módját. Külső forrásból betöltött, akár internetről, leszedett szövegek letisztítását, formázását. Több hasábos szövegek kezelését. Megismerkedünk a(z) Baseline Grid (alapvonal háló) fogalmával. A Character és Paragraph panel nyújtotta formázási lehetőségekkel, mint például a sortávolság, tracking, kerning, bekezdések előtti-, utáni térköz, és különböző általános, és extra szöveg igazítási módokkal. Ismertetésre kerülnek az egyes beszúrható speciális szövegformázó karakterek.

Tipográfiai ismeretek

A modul során ismertetésre kerülnek, írott és íratlan tipográfiai szabályok. Bemutatásra kerülnek Tipográfiával foglalkozó weboldalak és az ezeken található hasznos funkciók, raszteres képek alapján Font felismerő alkalmazásokra. Megismerkedünk az egyes betűtípusok fajtáival valamint a Negative Space fogalmával, és tippeket adunk, hogyan designolhatunk csupán szöveggel.

Színtan, színkeverés, színskálák, színátmenetek, színharmóniák inDesignban

Megismerkedünk az inDesignban található színkezelést segítő panelokkal, és azok funkcióival. Megnézzük az alap színkezelést a Color panelon keresztül, hogyan hozhatunk létre különböző stílusú és színösszetételű gradienseket, ismertetjük hogyan tárolhatjuk le a színeket, és színátmeneteket a swatches panel segítségével. Ismertetésre kerül a Kuler plugin és annak használata.

Mesteroldalak inDesignban

Összetett gyakorlati példákon keresztül ismertetjük a mesteroldalak készítésének, és használatának módját. Szó lesz ezek előnyeiről, gyakorlati alkalmazási területeiről.

Magazin tervezése, összerakása inDesignban

Gyakorlatban mutatjuk be, hogy hogyan érdemes neki fogni egy magazin megtervezésének, és összerakásának inDesignban. A modul során meglévő igényesen elkészített magazinokat reprodukálunk, és új általunk tervezett magazinokat hozunk létre.

Könyvkészítés, tördelés inDesignban

Ismertetésre kerülnek a több oldalas dokumentumok létrehozásánál (Könyv) javasolt munkamenetek. Bemutatásra kerül a tartalomjegyzék - Table of Content (TOC) létrehozása, valamint megtanuljuk hogyan készíthetünk tárgymutatót inDesignban. Ismertetésre kerülnek az összetettebb bekezdésstílusokban használt egymásbaágyazott stílusok (nested styles). Bemutatunk olyan eszközöket, amelyek segítik a gyors szövegformázást inDesignban.

Táblázatkezelés inDesignban

Ismertetjük a táblázatok létrehozásának, formázásának módját és az ide kapcsolódó panelokat. Cella és táblázat stílusokat hozunk létre. Megtanuljuk a táblázat oszlopainak, sorainak színezését, adatainak formázását. Külső táblázatkezelő alkalmazással készített adattáblákat importálunk. Képet illesztünk a táblázatokba. Valamint külső adatbázisból kinyert adatokat formázunk meg táblázatszerű megjelenítéssel.

Nyomdai előkészítés

Bemutatjuk a nyomdai előkészítés fázisait. Ismertetjük az inDesign dokumentum PDF fájlba való exportálásának, beállításának módjait. Megismerjük, hogy "csomagolhatjuk", gyűjthetjük össze az inDesign dokumentumban használt külső fájlokat, képeket, betű családokat, egy projektbe a package funkció segítségével.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A hátralékot közvetlenül az iskolának kell fizetni készpénzben.

Kérjük, hogy a tanfolyamok indulásáról a következő telefonszámon 06-20/424-2154 érdeklődj, vagy az info@immi.hu e-mail címen. A tanfolyamok indulási idejét rugalmasan, a jelentkezők igényeinek megfelelően igyekszünk meghatározni.

A kuponnal a beváltás határidejéig, 2014.03.31-ig be kell jelentkezni e-mailben vagy telefonon és meg kell beszélni az időpontot, amikor el akarjuk kezdeni a tanfolyamot. Jelentkezés e-mailben (info@immi.hu) vagy telefonon (06-20-4242154).

A kupon 2014 folyamán lejárható.

Egy személy 2 kupont használhat fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
IMMI Nemzetközi Multimédia Alapítvány
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Andrássy út 99.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére