Mai­Kupon

Kihagyhatatlan ajánlat,verhetetlen áron! Professzionális fogkő eltávolítás homokfúvással 16000Ft helyett 4990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A friss lehelet magabiztosságot kölcsönöz mindenkinek. A nem kellően üde lehelet szorongáshoz vezet, tönkreteszi a munkahelyi, baráti akár családi kapcsolatokat, emellett a rossz szájhigiéné veszélyezteti szinte minden fogorvosi beavatkozás sikerességét.A lepedék, a fogak és az íny felszínén lévő vékony réteg, mely alapos fogmosással eltávolítható. Amennyiben helytelenül vagy nem kerül eltávolításra fogkővé alakul, mely otthoni fogápolással már nem távolítható el. A fogkő felszíne érdes így lehetővé teszi felszínén a baktériumok megtapadását, gyors szaporodását és ezáltal gyulladás kialakulását. A fogakon kialakuló lerakódás, lepedék, majd fogkő a fogakon mint ságásbarna elváltozás jelenik meg és felelős a fogíny vérzéséért, később gyulladásáért, fogágybetegségért végül a fogínysorvadásért.Miért van szükség a kezelésre?

A fogakon idővel különböző lerakódások keletkeznek. Ezek közül a legfontosabb a foglepedék, ami a fogakra tapadt baktériumokból és körülöttük képződött kocsonyás anyagból áll. A nyál oldott ásványi anyagai sók formájában ki tudnak csapódni a lepedékben, így jön létre a sárgás-barnás színű, kemény fogkő. A lepedékben és a fogkövön lévő baktériumoknak két káros hatása van: a fogon fogszuvasodás (caries) alakul ki („kilyukad”), illetve hatására az íny begyullad.
Az egészséges fogíny rózsaszín, nem vérzik, a fogközöket takarja. Az ínyvérzés az ínygyulladás első jele, amely felléphet fogmosáskor, vagy evéskor, ha erősebb mechanikai hatás éri az ínyt. A kezdetben fájdalmatlan ínygyulladás ráterjedhet az egész fogágyra, kialakul a fogágygyulladás (parodontitis), ami hosszú évek múltán a fog meglazulásával, majd elvesztésével járhat.
Megfelelő szájhigiénével a foglepedék távol tartható, de a fogkő már csak fogorvosi műszerekkel távolítható el. Mindezek következtében fejlett fogászati ellátás során a teljes száj tisztítása (professzionális szájhigiénés kezelés) a kezelési sorozat első lépése, mert a további fogorvosi munka előfeltétele az ép, gyulladásmentes íny.

Mi történik egy fogkő leszedésekor?

A kezelést szakképzett szájhigiénikusaink végzik. Fogait megtisztítják a rajtuk képződött lerakódásoktól. Ennek során ultrahangos eszközzel (depurátor), illetve szükség esetén kézi műszerekkel megszabadítják a fogat az íny feletti fogkőtől.

Homokfúvás

A homokfúvás fogkőleszedést követően illetve az elszineződések eltávolítására szolgál. A fogkőleszedés után a polírozással a zománchoz hasonló sima felszínt kapunk, így a lepedék nehezen tud megtapadni a fogfelszínen. Homokfúvással a fogtisztítást teljes mértékben elérjük. A fogközök, barázdák, torlódott fogazat esetén indokolt. Egy specális nátrium, kalcium bikarbonát port kever össze vízzel és nagy nyomáson fújja ki alaposan a fogközöket, illetve a fogfelszíneket. Láthatóan szép eredményt érhetünk el homokfúvással.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Súlyos fogágybetegségnél szükséges lehet az íny alatti fogkő eltávolítására, ami helyi érzéstelenítésben történik kézi műszerrel. Meglazult fogak esetén a fogak sínezése is szükséges lehet

Amennyiben megvásárolja a kupont, akciós áron juthat hozzá több szolgáltatásunkhoz is. Ilyenek: kivehető pótlás (70000Ft helyett 30000Ft/ fogsor) és sebészeti beavatkozások 50% kedvezménnyel (Fogeltávolítás, Incisio, Circumcisio, Sinus zárás, kauterezés)*.

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges.

Elérhetőségek:

-0630/8920661

-0670/6537333

-0620/9730788

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-20:00

* Inciso : bemetszés, ez általában a tályogok megnyitását és kitisztítását jelenti.

Circumcisio: Körbemetszés: Erre általában bölcsességfogaknál van szükség, amikor a rá hajló íny begyullad és visszatérő panaszokat okoz. Ennek a lemetszését helyi érzéstelenítésben jelenti a circumcisio.

Kauterezés: elektromos kés használata hagyományos szike helyett. A legtöbb sebészeti beavatkozásnál használható, kevesebb vérzéssel és legtöbbször könnyebb gyógyulással lehet számolni.

Sinus zárás: Arcüreg zárása: Feltétlenül szükséges olyan foghúzás esetén ahol megnyílik az arcüreg, mert csak így kerülhető el az arcüreg és közvetve a koponyaüreg fertőződése. (specális esetekben szükséges beavatkozás).

A rezekcióról (gyökércsúcsamputációról) valamint az esetleges cysta műtétről, nyitott kürettről (műtéti kezelése az előrehaladott fogágybetegségnek) itt kaphat tájékoztatást a páciens.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Népszínház Dent Fogászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Népszínház u. 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére