Mai­Kupon

Kikapcsolnál 1 órára? Kombinált svéd és keleti thai masszázs 60 percben a Westendtől pár percre. Az első alkalom most 6 500 Ft helyett csak 4 990 Ft-ért! Ebből most fizetendő: 1 500 Ft!

Kombinált svéd és keleti thai masszázs 60 perc - Wellness (pl. masszázs, fürdő belépő) kupon
Eredeti ár:6 500 FtElőlegben fizetendő:1500 FtTeljes ár:4 990 Ft23% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Biztos recept a svédmasszázs frissítő, izomlazító-, és a thai masszázsnál alkalmazott nyújtásokkal, kimozgatásokkal kombinálva. 60 perces, személyre szabott kombinált masszázs, 100%-os tisztaságú olajokkal, elismert férfi masszőrtől.Makacsul letapadt izmaidra akár köpölyözés is kérhető, aminek hatékonysága garantáltan addiktív.

Kellemes, átgyúró, átmozgató thai? Vagy inkább a finom olajokkal és kellemes nyújtásokkal dolgozó svéd? Neked melyik masszázs a kedvenced? Miért ne lehetne mindkettő, és miért ne élvezhetnéd őket egyszerre! Kuponunkkal egy különleges kombinációt kapsz, ami a nyugati és keleti technikákat a te személyes és tökéletes ellazulásod érdekében egyesíti.

A masszázs során előbb olajjal dolgozzák át a végtagokat és a hátat, majd törölközőn keresztül átnyomkodják, nyújtják a kezelt testrészeket, kimozgatják az ízületeket. Igény szerint levezetésként alkalmazható köpölyözés, illetve fejmasszázs.
A teljes ellazulás érdekében meghitt fények világítják meg a szobát és kellemes zene szól. Azt a testrészt, amit éppen nem masszíroznak, mindig letakarják, így végig kényelemben és biztonságban érezheted magadat.
Élvezd a legismertebb és legnépszerűbb masszázsok minden előnyét, add át magad a kényeztető, lazító mozdulatoknak, és arasd le az évszázadok alatt finomított masszázstechnikák gyümölcsét!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. december 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Kupon tartalma: Kombinált svéd és keleti thai masszázs 60 percben a Westendtől pár percre. Az első alkalom 4 990 Ft-ért! Ebből most fizetendő: 1 500 Ft!

Előzetes bejelentkezés online: https://melange-massage.reservio.com/ (megjegyzés rovatban a "maikupon" feltüntetésével). Egy személy, egy kupont használhat fel saját célra. Kuponodat vidd magaddal kinyomtatva!

Elérhetőség:
Melange Massage
1064 Budapest, Szondi utca 63.
Telefonszám: +3620 359 0878
https://www.facebook.com/melangemassage

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Melange Massage
Weboldal
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Szondi utca 63
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére