Mai­Kupon

Kikapcsolódás az egészség jegyében! Mozgásszervi Reumatikus Terápia Hévízen Béki László Tanár Úr ajánlásával. Elhelyezés a Hotel Santé háromcsillagos szállodában, most két fő részére 7 nap/6 éjszaka reggelivel és speciális kezelésekkel 218 820 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fáj a háta, dereka, nyaka? Ízületi panaszai vannak? Gerincferdülése van? Rendszeres fájdalmak hátráltatják a  mindennapi életben? A reumatológiai betegségek a mozgásszervek fájdalmával, későbbiekben akár mozgáskorlátozottsággal is járhatnak. A mozgásszervi betegségek gyakran vezetnek a munkaképesség csökkenéséhez és az életminőség romlásához.


Amennyiben Önnek fontos egészsége vagy egy különleges és egyedi szolgáltatásokat nyújtó ajándékot szeretne vásárolni szeretteinek Karácsonyra, akkor válassza a Hév-Vital Természetgyógyász és Oktató Centrum speciális gyógykezeléseket kínáló ajánlatát.Két fő részére a Hév-Vital Természetgyógyász és Oktató Centrum által kínált Mozgásszervi Reumatikus Terápia csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 

  • Elhelyezés a hévízi Hotel Santé háromcsillagos szállodában, vasárnapi érkezéssel.
  • Svédasztalos reggeli.
  • Finn szauna és pezsgőfürdő használat.
  • 20%-os partnerkártya a hévízi 1985 óta működő Magyar Csárdában élő cigányzene mellett.
  • Fürdőköpeny és széf használat (letét ellenében), ingyenes parkolási lehetőség, nyitott parkoló, mélygarázs, ingyenes WiFi használat a szobában.


A kupon az alábbi kezeléseket, állapotfelmérést és konzultációt tartalmazza:

 

  • 1 db Természet Gyógyász Konzultáció Béky László Tanár Úrral.
  • 2 db Dinamika Vizsgálat Egészségügyi Állapotfelmérés.
  • 42 db Reumatológiai Kezelés.

 

A Dinamika működése: Bioinformatikai műszerrel 300 szívdobbanás alatt számtalan olyan biológiai alap regulációs érték kapható, melyből következtetni lehet a szervezet immunológiai, vérkeringési, sejtszintű energetikai, sejtszintű oxigén ellátottságú, mentális állapotú kimerültségi, és egyéb alap értékekre. Ezt a páciens színesben kinyomtatva megkapja, egyben meg is történik a konzultáció. Ugyancsak műszerrel megmérésre kerül pár perc alatt, hogy a kiváltó okok közt a torzult elektromágneses tereknek van-e és ha van mekkora a felelőssége. Ezt a vizsgálatot is kinyomtatva megkapja a páciens, kellő szakmai magyarázattal. Ezzel egy időben meghallgatásra kerülnek a beteg panaszai és megtekintésre a leletei. Ezt követi az elérendő cél kitűzése, ami az élettani visszafordíthatóság korlátjain belül működhet.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. december 24-ig,, beváltható 2013. február 28-ig!

Hévízi szállás + kezelések, most 30% kedvezménnyel 218 820 Ft+illeték. Az illeték díja 5400 Ft.

Az ajánlatban szereplő csomagárak az alábbiak szerint tevődnek össze.

Két ágyas szoba alapár: 7 nap 6 éjszaka 1 Fő részére vasárnapi érkezéssel: 101. 400 Ft + illeték 5400 Ft,  valamint a kezelések alapára: 211. 200 Ft/ 2 Fő

 

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 36 83/ 340-107. A Hév-Vital Természetgyógyász és Oktató Centrum pontos címe: 8380 Hévíz, Dr. Babocsay utca 16.


A Hotel Santé háromcsillagos szálloda pontos címe: 8380. Hévíz. Nyírfa utca 1. Telefonszáma: 36 83/540-133. Az ajánlat érvényességi ideje: 2013. február 28.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Hév-Vitál Természetgyógyász és Oktató Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8380 Hévíz, Dr. Babocsay utca 16.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére