Mai­Kupon

Kimerültél, stresszes vagy, egy kis nyugalomra vágysz? Jól jönne egy gyors és hatékony segítség? Akkor próbáld ki az Access Bars® kezelést az Oktogonnál! A 30 perces kezelés 10.000 Ft helyett 5.000 Ft, melyből most fizetendő 1.000 Ft.

30 perces stresszoldás, Access Bars® kezelés az Oktogonnál - Wellness (pl. masszázs, fürdő belépő) kupon
Eredeti ár:10 000 FtElőlegben fizetendő:1000 FtTeljes ár:5 000 Ft50% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mi ez a kezelés és hogyan zajlik?
Az Access Bars® egy gyengéd kezelés, amelynek során kényelmesen elhelyezkedsz a kezelőágyon. A kezelést végző 32 pontot érint meg a fejeden különböző kombinációban. Ezek azok a pontok, amelyekben az összes gondolatod, elképzelésed, hiedelmed, megfontolásod, érzelmed és hozzáállásod eltárolásra került, amelyek folyamatosan befolyásolnak téged döntéshozatalaid, cselekedeteid során. Amikor „futtatják a Barjaidat”, az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. Egy Bars® kezelés alatt kitisztul a fejed, eltűnnek a zavaró gondolatok. Így végre jelen tudsz lenni az életedben, rá tudsz látni az addig nem látott lehetőségeidre, mert a sok gondolat, nézőpont nem akadályozza meg, hogy észrevedd azokat. Amikor Bars®-t kapsz, a nézőpontjaid feloldásával szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg, ami hozzájárul, hogy változást idézzen elő az életed minden területén.

A 30 perces kezelés egy teljes, 60-90 perces Access Bars® kezelés rövidített változata, ahol a rendelkezésre álló idő alatt egy-két életterület pontjait kezelik, attól függően, hogy a vendég milyen életterületen szeretne változást.
Amennyiben az életed minden területére célzottan ható, teljes kezelést szeretnél, vegyél két db kupont.Az Access Bars® számos életterületen segíthet, és számos pozitív hatással lehet az emberek mindennapi életére. 15+1 életterület a teljesség igénye nélkül, ahol az Access Bars® alkalmazása segítséget nyújthat:

1. Stressz és feszültség kezelése: Segíthet a stressz és feszültség csökkentésében, segítve az embereket a relaxációban és a nyugodt állapot elérésében.
2. Pszichés jólét: Hozzájárulhat a mentális és az emocionális egyensúly eléréséhez, segítve a pozitív gondolkodást és az érzelmek kezelését, csökkentve a szorongást,  pánikot, depresszív hangulatot.
3. Elengedés, gyász: Segíthet a túlzott ragaszkodás megszüntetésében, az egyént már nem szolgáló vagy egyenesen szabotáló dolgok/kapcsolatok/viselkedések elengedésében és a gyászfeldolgozás során.
4. Alvásproblémák: Az Access Bars® segíthet az alvásminőség javításában, a nyugodt, pihentető alvás elérésében.

5. Fizikai fájdalom, kényelmetlenség: Lehetőséget adhat a fizikai fájdalom és kényelmetlenség csökkentésére vagy megszüntetésére.
6. Kreativitás és teljesítmény: Segíthet az alkotói folyamatokban és a kreativitás felszabadításában, ami elősegítheti a hatékony munkavégzést.
7. Kommunikáció és kapcsolatok: Segíthet a kommunikációs képességek fejlesztésében, javíthatja a kapcsolatok minőségét.
8. Önbizalom és tudatosság: Segíthet a pozitív önértékelés kialakításában, az önbizalom erősítésében és a nagyobb tudatosság elérésében.
9. Pénzügyi jólét: Az Access Bars® segíthet a pénzügyi blokkok feloldásában és az anyagi jólét elérésében.
10. Súlykontroll és testkép: Segíthet az egészséges testsúly elérésében és fenntartásában, valamint az egészséges testkép kialakításában, a testünkkel való jó kapcsolat fenntartásában.
11. Öröm és boldogság: Hozzájárulhat, hogy a nehezebb szituációkban, élethelyzetekben a jókedvet válasszuk a szomorkodás helyett, és segíthet a boldogságérzet megtalálásában.
12. Karrier és célkitűzések: Az Access Bars® támogathatja a karrierépítést és a célok elérését.
13. Szellemi fejlődés: Segíthet az intellektuális fejlődésben, a tanulásban és az új ismeretek szerzésében.
14. Intuíció és kreatív gondolkodás: Segíthet az intuíció fejlesztésében és a kreatív gondolkodás fokozásában.
15. Szexuális élet és intimitás: Az Access Bars hozzájárulhat a szexuális élet javításához, valamint az intimitás mélyítéséhez.
16. Életcél megtalálása: Segíthet az egyéneknek abban, hogy megtalálják életcéljukat és azon dolgokat, amelyek valóban fontosak számukra.

Fontos megjegyezni, hogy az Access Bars® nem helyettesíti a szakorvosi vagy szakmai tanácsadást, de kiegészítheti azokat. Mindig tanácsos konzultálni egy szakértővel, ha súlyosabb problémákkal küzdesz.

Kinek ajánlott a kezelés?
Bárkinek, életkortól és nemtől függetlenül, aki a fenti problémák valamelyikével küzd, meg szeretne változtatni valamit az életében, vagy aki egyszerűen csak szeretne kicsit lazítani, relaxálni, megpihenni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható: 2023.11.30-ig (A szolgáltatást későbbi időpontban is igénybe tudod venni, ha eddig a határidőig időpontot egyeztetsz és a teljes kuponos árat kifizeted, tehát a foglalón felüli részt határidőig a kezelést végző szolgáltató számlájára utalod/személyesen kifizeted.)

Most fizetendő 1.000 Ft , a fennmaradó összeget 4.000 Ft-ot a szolgáltatónak kell fizetni

Ha ajándékba (pl. karácsony) adnád a kezelést, az ajándékozott szintén tud későbbi időpontra foglalni a határidőtől számított max. két hónapon belül. Kérjük ezügyben vedd fel a szolgáltatóval a kapcsolatot legkésőbb 11.30-ig!
Kuponod személyes felhasználása előzetes időpontfoglaláshoz kötött:

- ehhez hívd a +36 70 320 9882 telefonszámot a kuponkódod megadásával vagy küldj
sms-t /Viber/WhatsApp üzenetet ugyanerre a számra
- A kuponodat a ternyitogato@gmail.com e-mail címre írt időpontkérő leveledben is
elküldheted

A SZOLGÁLTATÁS HELYE:
TÉRNYITOGATÓ - Access & Masszázs
1067 Budapest, Teréz krt. 11. félemelet (a ház udvarából közelíthető meg)
Bejutáshoz a kapunál hívd a +36/70-3209-882-es telefonszámot!

Lemondási feltételek:
Vedd figyelembe, hogy az időpont lemondása, módosítása a lefoglalt időpont előtt legkésőbb
24 órával lehetséges, egy alkalommal, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül és a
kupon fennmaradó árát rendezni kell a szolgáltató felé!
Kérlek, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is, max. 5 perccel a megbeszélt időpont előtt
érkezz, előbb nem fog tudni a szolgáltató beengedni, ha vannak nála! Késés esetén a
szolgáltatás ideje is lerövidül!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
TÉRNYITOGATÓ - Access & Masszázs
Cég
Király Eszter E.V.
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 11. félemelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére