Mai­Kupon

Kincses Békés - Gyomaendrőd – Mezőberény – Vésztő Mágor - Körösladány felkeresése. Egynapos buszos kirándulás 1 főnek szeptemberben 12.990 Ft helyett 8.990 Ft-ért, melyből most fizetendő 1.350 Ft.

Kincses Békés, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1350 FtTeljes ár:8 990 Ft31% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

Első állomásunk Gyomaendrőd - A Kner család egykori lakóházában található a Kner Nyomdaipari Múzeum.
Az állandó kiállítás bemutatja a Kner család tagjainak munkásságát és a Kner Nyomda történetét az 1882-es alapítástól napjainkig. A kiállítás megtekintése után az Erzsébet ligetbe látogatunk, amely a város szélén a Hantoskerti holtággal körülvett kis "félszigeten" található. Az utóbbi évek eredményeként tanösvény, lombkorona sétány és kilátó is várja az ide látogatókat. A lombkorona tanösvény különlegessége, hogy többszintes, és a legfelső, kilátó szinten azt is kipróbálhatjuk, milyen érzés egy átlátszó felületen, 15 méteres magasságban állni.Tovább utazunk Mezőberénybe - jellegzetes dél-alföldi kisváros, sajátos három-központúsággal. Ezek képviselői a szlovák evangélikus templom, a német evangélikus templom és a magyar református templom. Kastélyt itt is találunk: a Wenckheim-Fejérváry-kastély 1800 körül épült copf-empire stílusban. Ma iskola és könyvtár. A Városháza helyén állt egykor a Petrich család háza, a falán emléktábla hirdeti Petőfi itt-tartózkodásának emlékét. A költő többször vendégeskedett a Petrich családnál, Orlai Petrich Soma festőművész a barátja volt, aki Petőfi portréját többször is megfestette.
Következő látványosság a Vésztő – Mágori Történelmi Emlékhely- mely egy nagyon különleges régészeti lelőhely. Az egykori kunhalom gyomrában ötezer év nyomát lehet megtekinteni egy helyen, több rétegben. Új kőkori, rézkori és bronzkori házak, hulladékgödrök, vermek, szabadtéri tűzhelyek, valamint az új kőkori és rézkori temetőrészletek leletein keresztül nyerünk bepillantást az egymást követően megtelepedett népek, illetve népcsoportok mindennapi életébe és hiedelemvilágába. A Mágor- halom közelében parkot alakítottak ki az Alföldhöz kötődő népi magyar írók és költők szobrainak. A kunhalom melletti dombon a 11. században a Vatától származó Csolt nemzetség épített pusztatemplomot, melynek maradványait szépen helyreállítva mutatják be. Láthatunk még egy pákásztanyát, és egy rekonstruált újkőkori lakóházat is. Az utolsó megállónk Körösladány, ahol a Wenckheim család felújított kripta-kápolnáját nézzük meg kívülről.

Programdús napunk után hazautazás Budapestre, érkezés várhatóan 20 - 21 óra körül.

Egyéb költségek:

- Belépők,  (kb. 2.500,- Ft)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően fizetendő)


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2020. szeptember 19. (szombat)

Most fizetendő 1.350 Ft, a fennmaradó 7.640 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7 órától a Blaha Lujza téri parkolóban
Indulás: 7.30 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére