Mai­Kupon

🚌 Kisvasúttal Somogyban, egynapos utazás április 18-án 1 főnek 11.990 Ft helyett 7.790 Ft, most fizetendő 1.150 Ft.

Kisvasúttal Somogyban, egynapos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:11 990 FtElőlegben fizetendő:1150 FtTeljes ár:7 790 Ft35% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Somogy megye a Dél-Dunántúlon, a Balaton és a Dráva között helyezkedik el a dél-dunántúli régió részeként. A régészeti leletek szerint a terület már az őskorban is lakott volt. Az egykoron „kastélyok országának“ is nevezett Somogyban több mint 50 műemléki védelem alatt álló, és több mint 110 helyi jelentőségű kastély és kúria található. Napjainkban egy részük turisztikai célokat szolgál, másokban múzeumok, vagy éppen szociális intézmények működnek.Az utazás programja:

Elutazás reggel 7.00 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, első megállónk Andocs. Zarándokhelyként ismert település. A kegytemplommal egybeépített egykori kolostor földszintjén található a Mária-ruhák Múzeuma, amely egyedülálló gyűjtemény. A Szűzanya ruhatárában vannak Írországból, Kanadából, Dél- Amerikából, és Kínából valók is. A legrégebbi ép ruha 1852-ből való. A hívők adományaiból napjainkra 230 darabból álló ruhatár jött létre.

Göllén a Fekete István Emlékház őrzi a híres író emlékét. Az író nevét viselő Baráti Kör és Gölle község 1987. augusztus 20-án adta át a nagyközönségnek Fekete István szülőházát, az abban berendezett emlékszobát és halászati gyűjteményt. Az író mellszobrát 1999-ben a szülőház előtt avatták fel, majd 5 év múlva megtörtént az író és felesége, illetve Bogáncs kutya földi maradványainak újratemetése a község temetőjében. A falu méltán büszke nagy fiára, aki Jókai Mór után a legnépszerűbb magyar írónk. Sajátos turisztikai élményt nyújt az erdei vasút, a „ZSELICI CSÜHÖGŐ”. Az ország legkeskenyebb nyomtávú vasútja Almamellék és Sasrét között közlekedik. Az üzemet Biedermann báró hozta létre 1901- ben. A pálya széles, szép panorámájú völgyön halad, 6 km hosszban. A kiinduló állomáson erdészeti és kisvasúti kiállítás tekinthető meg.

Következő állomásunk Ibafa és a Pipamúzeum. A mondókát, mely Ibafa papjának fapipájáról szól, sokan ismerik. Itt azonban nincs vége a történetnek, mert a nyelvtörőből később operett betétdal is született, majd pipamúzeumot is alapítottak a kis településen. Az Ibafaiak szívében a mai napig él a szeretet a dohányzó eszköz iránt, évente rendeznek lassúsági pipaszívó versenyeket.

Utolsó látnivalónk Bőszénfán a Szarvasfarm. Az 1300 hektáron elhelyezkedő birtok a több mint 1500 gímszarvason kívül számtalan erdei vadnak nyújt otthont. A kialakított útvonalakon végigsétálva a látogatók megismerkedhetnek hazánk vadászható nagyvadfajaival, néhány háziasított -, és néhány egzotikus állattal. Lehetőség van eldugottabb helyek felkeresésére is egy traktor platójáról megfigyelve a vadakat. Mindezt egy Trófeakiállítás megtekintése teszi még élvezetesebbé.
Visszaérkezés Budapestre 20 óra körül. 

Visszaindulás Budapestre 17-18 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Belépők: kb. 4.000,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. április 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. április 18.

Most fizetendő 1.150 Ft, a fennmaradó 6.640 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 6.30 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtti parkoló
Indulás: 7.00 óra

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Belépők. kb. 4.000 Ft/Fő


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére