Mai­Kupon

Kategóriák

Kittsee csokigyár, Advent Pozsonyban! Kirándulás a Mikulás napján 1 fő részére most kedvező áron 7 990 Ft helyett, mindössze 4 990 Ft-ért!
Most fizetendő: 750 Ft! Limitált darabszám!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az adventi varázs évről évre sokak szívét hódítja meg.
Engedjen a csábításnak, hogy az osztrák csokoládé és Pozsony varázslatos édes világa Önt is elvarázsolja és töltsön el velünk egy felejthetetlen napot!Program:

Indulás 2014. december 6-án (szombat), Mikulás napján 6:00-kor Budapestről a SYMA Rendezvényközpont – Dózsa György út elől.
Utazás rövid pihenővel.
Kittseebe érve felkeressük a Haurswirt család által létrehozott csokoládéboltot, melynek mintatermében kóstolással egybekötött kedvezményes vásárlásra lesz lehetőség.

Kittsee után Pozson felé vesszük az irányt. Pozsony nagyságát számos apróság alkotja, amelyekkel lépten-nyomon találkozhatnak, és amelyek együtt alkotják az elragadó Duna-menti város mindennapi hangulatát. Több mint ezeréves történelemének köszönhetően számos látványosságot nyújt. (főtér, Mihály-torony, érdekes szobrok, Grassalkovich-palota, Nemzeti Színház, Szent Martin Dóm, Pozsonyi Vár, Székesegyház, Mihály utca)


Pozsony főtere és utcái szép polgárházaival igazi turistalátványosság, de legfeltűnőbb a gótikus- reneszánsz régi Városháza. A Városháza mögötti teret a Prímási Palota rózsaszínű, impozáns épülete uralja. A Főtérről nyílik egy bájos kis tér, a Ferencesek tere hatalmas, árnyas fáival, a Ferencesek kolostorával és egy gyönyörű barokk jezsuita templommal.
Az egyik legfontosabb látnivaló Pozsonyban a nemrég felújított Vár. Városszerte néhány, kedves szobor várja a látogatókat! Ezek a kisszobrok annyira kedveltek, hogy sokan külön időt szentelnek a felkeresésükre! Szerencsére nincs nehéz dolguk, mindegyik a belvárosban található! Az egyik leghíresebb közülük a Kandi, az Úri utca és a Halászkapu utca sarkán található. 1997 óta nézelődik a csatornából kikandikálva.

Szabadprogram keretében Pozsony legszebb terein, a varázslatos karácsonyi forgatagban átadjuk magunkat az adventi vásár hangulatának. A karácsonyi sütemények, a forralt bor és a forró puncs illata bódító hangulatot kelt. Minden kapható és minden csillogó. A környező fák pedig ünnepi díszben csillognak és fényárba borítják a környéket.

A városban lévő kis utcácskákban és a korzón sétálgathatunk a számos üzlet között, vagy ha megéhezünk ehetünk egy igazi szlovák különlegességet is egy helyi vendéglőben. Ajánljuk a vadast, knédlivel vagy egy jó sztrapacskát, egy hely barna sör kíséretében.

Hazaindulás a késő délutáni órákban, hazaérkezés az esti órákban.

Ár tartalmazza: oda-vissza utat turista busszal, csoportvezetőt, áfát

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 750 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Las Palmeras Travel
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére