Mai­Kupon

Kiváló ajándék tipp! Elegancia és stílus minden nap! Strasszköves optikai egér a Mindenmás webáruház kínálatából, most 7500 Ft helyett 2590 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lepd meg magad vagy párodat egy különleges minőségű és kivitelű strasszkövekkel díszített optikai egérrel, melyet az alábbi színekben tudsz választani: piros, kék, pink, sárga és zöld. Amit ezzel az egérrel együtt ajándékba adsz: elegancia, kényelem, gyorsaság és egyediség. 


Mindenmás webáruház - Minden, amire nincs szükséged, csak nem tudsz nélküle élni! 

A strasszköves egér főbb jellemzői: Ergonomikus design, jobb és balkezesek is könnyen kezelhetik. A görgője halk, működés közben lilán világít.


Választható színek: piros, kék, pink, sárga, zöld. Garancia: 1 hónap. 

 

A termék technikai jellemzői:

  • 800 DPI felbontás
  • Ergonomikus, kényelmesen használható.
  • USB illesztőegység.
  • 3 gombos (görgővel)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A terméket át tudja venni személyesen vagy postai  úton ajánlott levél formájában. Kuponkód, pontos szállítási név, cím adatok  megadása: Regisztrálj a www.mindenmas.hu webáruházban és a számlázás rovatnál a megjegyzés mezőbe írd be MaiKupon kódodat!

 

Személyes átvétel: 2200 Monor, Petőfi S. u. 26.kizárólag előre egyeztetett időpontban. Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: 0670/304-1944. E-mail  cím: mindenmas@mindenmas.hu


Postai átvétel: Postai ajánlott küldeményként, előre utalás után történik a termék kiszállítása. . Számlaszám: TOP-Ép Bau Kft. K&H Bank 10402795-50526548-66851005A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a szállítási nevet illetve címet! A szolgáltató számlájára utalandó összeg értéke 485 Ft. 


GARANCIA: A TOP-Ép Bau Kft (Mindenmás webáruház) garanciát ad minden termékre az átadástól számított 1 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges.

 

Mindenmás webáruház - Minden, amire nincs szükséged, csak nem tudsz nélküle élni! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mindenmás webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2200 Monor, Petőfi S. u. 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére