Mai­Kupon

Kategóriák

Kiváló ajándékötlet ballagásra is! Csodálatos spirituális energiát közvetítő, mutatós Shamballa karkötő választható színekben, most 5.690 Ft helyett 1.890 Ft-ért az Áralatt webáruház kínálatából.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ne csak vágyj rá, juss hozzá egy egyedülálló, spirituális jelentőségű ékszerhez! A buddhisták hite szerint egykor létezett egy hely, ahol az Ég és a Föld találkozott. Ez a földi paradicsom volt, maga a tökéletesség, a béke, a szeretet, a gyógyulás és a nyugalom helye. A neve Shamballa volt. A helyet csak beavatott emberek érhették el.Napjainkban ezt a csodálatos spirituális energiát a Shamballa ékszerek közvetítik. Ezek a stílusos, egészen egyedülálló ékszerek kiválóan mutatnak, nyugalmat és békét árasztanak. Viselője büszkén hordhatja ezt a tetszetős különlegességet, miután ízlésének vagy jelentésének megfelelő színűt választott.


Szeretnél egzotikus mégis elegáns karkötőket viselni? Olyan darabokat, amelyek az egyszerű és visszafogott öltözékedet is alkalmi viseletté változtatják. A Shamballa karkötő-kollekció gyönyörűséges tagjai pontosan ilyen hatással vannak, nemcsak kiegészítőként tesznek ragyogóvá, hanem ragyogó és magabiztos nőt varázsolnak belőled. A karpereceket a Shamballa legendája ruházza fel misztikus erővel, ez az a titkos hely, ahol az ég és a föld találkozik, az itt élő emberek pedig rendkívüli gyógyító erőt, telepatikus képességeket birtokolnak, és ismerik a jövőt! 


A karkötő választék az alábbi linken tekinthető meg: 


http://www.aralatt.hu/index.php?page=webshop&cid=53


Érdekességek különböző színekre vonatkozóan: 


Zöld: Természet, kiegyensúlyozottság, gyógyulás, termékenység, szerencse, remény, stabilitás, siker, nagylelkűség; kockázatkerülés, makacsság.

 

Lila: Szellemi, királyi, misztikus; bölcsesség, átalakulás, függetlenség, megvilágosodás, tisztelet, gazdagság.


Sárga: tettrekészség, optimizmus, boldogság, idealizmus, felszabadultság, remény, képzelőerő, filozófia.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az Áralatt webáruház elérhetősége: 06/70-408-3053. H-P 9-16 óráig. E-mail: info@aralatt.hu

 

Kuponkódját az alábbi felületen tudja regisztrálni az Áralatt webáruház honlapján, előzetes regisztrációt és aktivációs link jóváhagyását követően: http://www.aralatt.hu/index.php?page=kk_list


A termékek szállítását biztosítja: MPL futár. Szállítási díjak: Futárral előre utalással a szolgálatóval egyeztetett számlaszámra 990Ft. Futárral utánvéttel 1.290Ft. A kiszállítási díjak országos szinten és darabszámtól függetlenül értendőek. 


Szállítási határidő: A megrendeléstől számított 3-5 napon belül.


Megjegyzések: A vásárolt termék változtatható és visszaküldhető, ezeknek a költségeit az ügyfél fizeti.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Áralatt webáruház
Cég
LRTM BT
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére