Mai­Kupon

Kiváló minőségű svájci gyártmányú 50 ml-es mellfeszesítő gél 40% kedvezménnyel, most 3900 Ft-ért a BioPalace Egészség és Szépség webáruház kínálatából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Az aktív mellfeszesítő gél, rövid idő alatt megemeli, keményebbé és nagyobbá varázsolja a mellét. 
  • A szer feszessé teszi a bőrt, revitalizálja a mell szövetét, természetes úton növeli térfogatát, az aloé, zsurló, komló és Kigelia Africana kivonatok pedig megszépítik a mell felületét.
  • Az aktív proteintartalomnak köszönhetően a bőr visszaszerzi rugalmasságát és feszességét, a mell feszes, ruganyos és telt lesz, ugyanakkor, pedig bársonyos és csábító is. 
  • Akár fiatal lány, akár többgyermekes anya használja, a siker nem marad el!


  • A mellfeszesítő gél egy egyedülálló, aktív alkotórészt tartalmaz, melyet a Kigelia Africana-ban találtak meg. Ez egy nyugat afrikai eredetű fa gyümölcséből származik. Afrikai nők ősidők óta használják a szoptatás befejeztével a több mint 5. kg. tömegű gyümölcs húsát, mellük szépítésére és tonizálására. 
  • Dermatológiai laboratóriumoknak a Kigelia Africana-val kapcsolatos tanulmányai azt mutatják, hogy a gyümölcsben jelenlévő flavonoidok és phytosterol saponinok egy hormon jellegű tulajdonságot demonstrálnak, amely tulajdonság felelős a mell feszesítéséért. Ezt követően egy dermatológiai kozmetikai cég legyártott és széleskörűen tesztelt egy krémet. Az egyik ilyen klinikai kísérleten 20 olyan nő vett részt, akik legalább egyszer voltak már terhesek, mellbőségük 90 cm-nél kisebb volt és a 30-45 éves korosztályba tartoztak.
  • Ennek a tiszta, növényi alapú gélnek a használata teljesen biztonságos. A hatás a mellizomzat erősítésén és a mell bőrének feszesítésén alapszik. A mell alsó része felemelkedik a testről; a mellbimbók mérhetően 2-4 cm-rel feljebb vannak.
  • A termékkel kapcsolatos további információk és használati útmutató: http://biopalace.hu/termekeink/szepsegapolas?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=71&category_id=1 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Active Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére