Mai­Kupon

Kategóriák

Kiváncsi vagy gyermeked jellemére és lehetőségeire? Tudni szeretnéd, hogy milyen sport, iskola vagy hobbi javasolható neki? Szeretnél közelebb kerülni hozzá? Gyermek horoszkóp 16.400 Ft helyett 5.990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Út a harmonikus gyerekneveléshez:

A gyermekhoroszkóp gyakorlatilag ugyanazt takarja, mint a személyes képlet elemzése, de itt kizárólag a gyerekre fókuszálunk. Minden szülő szeretné megtudni, hogy gyermeke miben lehet tehetséges, hova küldje továbbtanulni, milyen sportot űzzön vagy milyen jellemzőkkel van megáldva. Ugyanúgy, mint felnőttek esetében itt is megnézzük a főbb életterületeket, tanulás, karrier, egészség, családi közeg, életfeladat, karma. Meg tudjuk nézni az erősségeket és gyengeségeket ugyanúgy.

Nem szabad elfelejteni, hogy a gyermek képletéből látszik a szülők jellege is, tehát az elemzés valahol a szülőknek is egy önismeret. A gyermek a születése pillanatában “kialakít” egy képet a szüleiről és ez igen sokat mond a szülőknek arról, hogy a gyermek milyen bánásmódot és érzelmi hozzáállást vár a szülőtől.  Ennek ismeretében a szülő együtt rezdülhet gyermekével és megértheti bizonyos reakcióit. Ha jobban megismerik saját gyermeküket, akkor könnyebben tudják majd kezelni a nehezebb szituációkat és a megértés és elfogadás is erősödhet. Ha azt érzékeli gyermekünk, hogy jobban értünk a nyelvén, akkor valószínűleg több dolgot megoszt majd velünk és javulhat a kapcsolat szülő és gyermeke között. Fontos, hogy a gyermekre ne erőltessünk rá semmit, és ha tudjuk, hogy milyen jellemzőkkel bír, akkor abból próbáljuk meg a maximumot kihozni. Minden analógia megélhető többféleképpen, egy jó asztrológus vagy tanácsadó tud erre javaslatokat adni a szülőknek. Nem az a cél, hogy a gyermek teljesen más legyen, hanem hogy a szülő segítse őt a saját minőségeinek fejlesztésében. Ha nem élheti meg a saját energetikáját és folyamatosan más szerepekbe és helyzetekbe van kényszerítve, akkor nem válik kiegyensúlyozott felnőtté. A születési képlet hatalmas mankó a szülőknek, egyfajta kapocs a gyermek lelkéhez és szelleméhez. Ezzel a mankóval tudjuk egyengetni egy olyan úton, ami igazán róla szól. Mivel a gyermek folyamatos növekedésben és változásban van, így itt még fontosabb, hogy ne predesztináljunk és jósoljunk semmit.

Amennyiben igény van rá, összevethető a gyermek képlete a szülők képletével és így feltárható kapcsolatuk milyensége és jellemzői.

                                
Mit nem fogtok hallani gyermeketekről:

  • jóslásokat a jövőbeli életeseményeire

  • rossz tulajdonságokat

  • rossz fényszögeket, mert én azt kihívásnak nevezem

  • minősítést a gyereknevelésről

Itt is érvényes, hogy pontos születési óra és percre lesz szükségem az elemzéshez, körülbelül 10 perc bizonytalanság fér bele. Az 1,5 órás elemzés Budapesten történik, a szülőnek kell jelen lennie leginkább.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2016. június 30-ig használható fel.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a 0630/996-0876 telefonszámonvagy a  lelecaffee@gmail.com e-mail címen.

Helyszín:  Rendelő  címe: 1201 Budapest, Baba utca

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csiki-Szász Tímea
Cég
Csiki-Szász Tímea E.V.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Váci utca 65.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére