Mai­Kupon

"Kocsonya Mihály házassága" Magyar Attila, Hajdu István és Borbély Sándor előadásában most csak 1050Ft-ért 2100Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kocsonya Mihály feleséget keres Berbencze Péter házában. Meg is találja a kicsit öregedő, hályogos szemű vénlányt annak reményében, hogy nemesi származású és gazdag. Ám az ara éjjel-nappal csak üríti a pintes korsót, és nemigen rejti véka alá férje nagy titkait. Történt pedig, hogy a feleség annyit öntött a garatra, hogy holtnak hitte az ura, még a kántor is elbúcsúztatta, de mindenki riadalmára az asszony fölkelt, hiszen semmi más baja nem volt, csak szegény száraz torkát kellett volna meglocsolni egy kis pálinkával...

A kupon kizárólag a január 29-i 19:00 órás előadásra szól.A Kocsonya Mihály házassága című darabot láthatta a közönség, Hajdu "Steve" István, Magyar Attila és Borbély Sándor szereplésével. 

Egy színdarab, melyben három férfi mesél a szerelem megvalósulásának földi kötelékéről, a házasságról. Egy házasság, melynek részesei lehetünk annak születésétől egészen a haláláig. S a néző sem fog tétlenül ülni: éljenezheti az ifjú párt és tanúskodhat a válóperen, s csodálattal adózhat a kreativitás és humor megannyi megcsillanásának. Magyar Attila és Hajdu István játékától, a darab végére az oldalát fogja majd a kedves Néző a sok nevetéstől.

Kocsonya Mihályné, (született: Rozekker Csokréta) azzal vádolta Kocsonya Mihályt, hogy előre megfontolt szándékkal el akarta tenni láb alól hites feleségét. K. Mihály tagadta az ellene felhozott vádakat. Az ügyvédek egymásnak feszütnek. A bizonyítékok előkerültek. A bíróság döntött.

Szereplők:

Kocsonya Mihály :    Magyar Attila,
Kocsonya Mihályné született Rozekker Csokréta :    Hajdu István,
Dr. Gyevi Árpád :    Borbély Sándor,

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag a január 29-i 19:00 órás előadásra szól.

A kuponok beválthatóak az előadás helyén : Budaörsi Játékszín - 2040 Budaörs, Szabadság út 26. - jegypénztárban az előadás kezdete előtt egy órával.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budaörsi Latinovits Színház
Cég
Budaörsi Latinovizs színház
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Szabadság út 26.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére