Mai­Kupon

"Kocsonya Mihály házassága" Magyar Attila, Hajdu István és Borbély Sándor előadásában most csupán 900Ft-ért 1850Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kocsonya Mihály feleséget keres Berbencze Péter házában. Meg is találja a kicsit öregedő, hályogos szemű vénlányt annak reményében, hogy nemesi származású és gazdag. Ám az ara éjjel-nappal csak üríti a pintes korsót, és nemigen rejti véka alá férje nagy titkait. Történt pedig, hogy a feleség annyit öntött a garatra, hogy holtnak hitte az ura, még a kántor is elbúcsúztatta, de mindenki riadalmára az asszony fölkelt, hiszen semmi más baja nem volt, csak szegény száraz torkát kellett volna meglocsolni egy kis pálinkával...A Kocsonya Mihály házassága című darabot láthatta a közönség, Hajdu "Steve" István, Magyar Attila és Borbély Sándor szereplésével. 

Egy színdarab, melyben három férfi mesél a szerelem megvalósulásának földi kötelékéről, a házasságról. Egy házasság, melynek részesei lehetünk annak születésétől egészen a haláláig. S a néző sem fog tétlenül ülni: éljenezheti az ifjú párt és tanúskodhat a válóperen, s csodálattal adózhat a kreativitás és humor megannyi megcsillanásának. Magyar Attila és Hajdu István játékától, a darab végére az oldalát fogja majd a kedves Néző a sok nevetéstől.

Kocsonya Mihályné, (született: Rozekker Csokréta) azzal vádolta Kocsonya Mihályt, hogy előre megfontolt szándékkal el akarta tenni láb alól hites feleségét. K. Mihály tagadta az ellene felhozott vádakat. Az ügyvédek egymásnak feszütnek. A bizonyítékok előkerültek. A bíróság döntött.

Szereplők:

Kocsonya Mihály :    Magyar Attila,
Kocsonya Mihályné született Rozekker Csokréta :    Hajdu István,
Dr. Gyevi Árpád :    Borbély Sándor,

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. október 25-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag az október 25-i 19:00 órás előadásra szól.

A kuponok beválthatóak az előadás helyén : Budaörsi Játékszín - 2040 Budaörs, Szabadság út 26. - jegypénztárban az előadás kezdete előtt egy órával.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budaörsi Latinovits Színház
Cég
Budaörsi Latinovizs színház
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Szabadság út 26.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére