Mai­Kupon

Kategóriák

Kolostor, várkastély, fürdőváros és rózsakert a bécsi erdőben! Egynapos buszos kirándulás Heiligenkreuz, Laxenburg és Baden bei Wien-be 9.500 Ft helyett 7.400 Ft. Most fizetendő 750 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy látnivalókban és programban is gazdag kirándulásra invitáljuk Önöket. Utunk első állomása a heiligenkreuzi kolostor cisztercita apátságába vezet. Az 1133 óta folyamatosan működő, a szerzetesek gregorián énekei által is világhírűvé vált kolostor a középkori építészet műremeke. Az érdekes helybeli vezetés során megismerkedünk a kolostor életével és látnivalóival.

Ezt követően folytatjuk tovább utunkat a Laxenburg kastély felé, amely Európa egyik leglátványosabb kastélya. A kastélypark 280 hektáros területe a 18. és 19. századi főúri kertépítészet mintapéldája. A park legismertebb épülete minden bizonnyal a Franzensburg, amely 1798 és 1801 között épült, és 1835-ig folyamatosan bővült. I. Ferenc császár egy középkori lovagvár utánzatát építtette a kastélytó közepén kialakított mesterséges szigetre. Sissi császárné a pompás esküvőt követően itt töltötte mézesheteit Ferenc József császárral. A Laxenburg-kastélyban született a tragikus sorsú Rudolf trónörökös és lánytestvére, Gizella főhercegnő is. A tavon kis hajócskákkal kelünk át, közösen bejárjuk a kastély különleges termeit, majd szabadidő keretében lesz lehetőség a gyönyörű parkban is sétálni.

Kirándulásunk utolsó állomása Baden bei Wien a szőlőhegyekkel körbevett fényűző fürdőváros. A fürdőhely a gyógyhatású kénes termálvizeinek köszönheti népszerűségét, amely a római időktől napjainkig töretlen. Baden a fürdőről, rózsáiról és a zenéről egyaránt híres, hiszen Beethoven itt komponálta a IX. szimfóniát. Kellemes városnéző séta során ismerkedünk meg a biedermeier császári nyaralóhely nevezetességeivel, látványosságaival valamint betekintünk a látogatásunkkor zajló badeni rózsanapok programjaiba. A kíváncsibbak még egy Császármorzsa show-n is részt vehetnek, ellesve készítésének fortélyait és megízlelve Ferenc József - eredeti recept által készülő - kedvencét. A kora esti órákban indulunk vissza Magyarországra.

(A programok sorrendje változhat.)

          
A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

- a szervezés díját,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.

Külön fizetendő belépődíj:

- Heiligenkreutz kolostor: 8 €/fő felnőtteknek, nyugdíjasoknak és 5 €/fő (6-16 év ) diákoknak, gyermekeknek.

- Laxenburg kastély: 15 €/fő, gyermekeknek 14 éves korig 8 €/fő, amely tartalmazza aFranzensburg kastélyba szóló belépőjegyet, 2 alkalommal a hajó használatot, idegenvezetést és kétszeri Laxemburg Express használatot.

Császármorzsa show, bemutató, kóstolás, recept: 8 €/fő

A belépődíjak időközben változhatnak.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2016. június 25. (Szombat)

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 6.650 Ft-ot az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni.

Indulás:

6:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

6:15 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)

Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt

Vidéki felszállási lehetőségek:

 M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km

 M1 autópálya, Győr, Arabona pihenő, 119 km

 M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km

Érkezés: a késő esti órákban, 22:00 körül

Baleset, betegség és poggyász biztosítás az irodában kedvező áron köthető!

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére