Mai­Kupon

Komoly gondot okoz életében a folyamatos hajhullás? Szeretné idővel újra dús és szép hajat? Akkor vegyen részt egy hajbeültetéses konzultáción és ismerje meg lehetőségeit, most 1 990 Ft-ért a HairPalace Klinikán. Csak férfiaknak!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Régóta megoldást keres hajproblémájára? Elvesztette önbizalmát a hajhullás miatt? Napjainkban sok férfi küzd a hajvesztés okozta problémákkal! Szeretné pontosan tudni, hogy mi áll a hajvesztés hátterében és milyen lehetőségei vannak?

 

A HairPalace Hajklinika konzultációja során az alapos és célirányos vizsgálatnak köszönhetően, most Ön is megtudhatja, hogy milyen megoldások vannak napjainkban a hajvesztés helyreállítására.

 

Konzultációnk során részletes analízist készítünk haja és fejbőre egyéni jellemzőiről, állapotáról, és ez alapján személyre szabott, egyéni kezelési tervet készítünk az Ön részére. Megmutatjuk, hogyan tehet szert előnyösebb külsőre és egyúttal nagyszerű közérzetre a lehető legkedvezőbb áron. A hajvizsgálat ideje: kb. 45 perc.Vizsgálatunk során szakértőnk felméri hajának és fejbőrének állapotát, informálódik egészségi
állapotáról, esetleges betegségeiről. Ezen adatok alapján orvosaink személyre szabott kezelési tervet állítanak össze, mely az Ön igényeihez leginkább alkalmazkodó megoldást kínálja. Ez a kezelési terv részletesen leírja a tervezett beavatkozást, illetve tartalmazza az összes költséget. Klinikánkon nincsenek rejtett költségek!

 

Néhány esetben a hajbeültetés nem alkalmazható, illetve bizonyos esetekben előbb az aktuális betegségeit kell kezelni, ezután lehetséges csak a hajszálak beültetése. Szakértőnk a vizsgálat során felméri hajának és fejbőrének állapotát, és az eredmények alapján orvosaink egyéni kezelési tervet állítanak össze Önnek. Fontos, hogy mielőtt megérkezik a beavatkozásra, ismerje az összes felmerülő költséget, illetve azt, hogy pontosan mi történik majd Önnel a klinikánkon a beavatkozás során. Az állapotfelmérés során kollégáink mindent pontosan elmagyaráznak, az Önre vonatkozó költségeket pedig a kezelési tervből tudhatja meg.

 

Jelentkezzen most konzultációra és felejtse el a kopaszságot egy életre!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló több kupont is vásárolhat.

 

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30 894 62 60, keresse Gyöngyösi Zsuzsát! E-mail elérhetőség: info@hairpalace.hu

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
New Hair Club Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 3. (Castrum ház)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére