Mai­Kupon

Komplett nőgyógyászati szűrővizsgálat, emlőszűréssel, tapintásos ellenőrzéssel, kolposzkópos méhszáj és méhnyakrák- szűréssel 1 főnek most kedvező áron 35 500 Ft helyett 28 600 Ft-ért a Budai Magánorvosi Centrumban! Most fizetendő: 4 300 Ft!

Nőgyógyászati szűrővizsgálati csomag - Egészség kupon
Eredeti ár:35 500 FtElőlegben fizetendő:4 300 FtTeljes ár:28 600 Ft19% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen, hiszen a szűrővizsgálattal időben kideríthető és jól kezelhető a rosszindulatú méhnyakrák, valamint az egyszerű vizsgálattal kideríthetőek az egyéb nőgyógyászati betegségek. Akciónkban a komplett nőgyógyászati vizsgálat az igényes és kiválóan felszerelt Budai Magánorvosi Centrumban vehető igénybe. Nincs várakozás, előre egyeztetett időpontban fogadnak minden pácienst igényes és exkluzív környezetben.A tökéletesen felszerelt orvosi centrumban a legmodernebb műszereket használják, így bizonyos betegségek veszélyét már a kialakulásuk előtt képesek jelezni.

A nőgyógyászati alapvizsgálat tartalma: Tapintásos ellenőrzés, kolposzkópos méhszájszűrés, méhnyakrák-szűrés (citológia), emlőszűrés. 

Külön igény esetén, kérésre, vagy orvosi javaslatra elvégezhető egyéb szűrések, melyek a helyszínen fizetendőek: ultrahangos petefészek-szűrés (14.000 Ft) Szükség esetén HPV, HIV, Chlamydia szűrés is.

Tapintásos vizsgálat segítségével elsősorban különböző kismedencei gyulladásos, illetve jó- és rosszindulatú daganatos betegségek felismerésére nyílik lehetőség.

A kolposzkópia célja a még nem rákos elváltozások észlelése és kezelése. 

Méhnyakrák-szűrés (citológia): Ez egy olyan rutin vizsgálat, mely során, a nőgyógyász a méhnyakból kis kefe segítségével ún. citológiai mintát vesz, ami minimális kellemetlenséggel jár. Majd a mintát kenet formájában a citológiai laboratóriumban mikroszkóp alatt megvizsgálják. 

Emlővizsgálat: A vizsgálat utolsó része a mellek tapintásos vizsgálata. Célja, hogy felfedezze az esetleges daganatképződést a mellekben, észlelje a mellbimbók rendellenes váladékozását. Emellett az orvos áttapintja a hónaljban és a kulcscsont környékén lévő nyirokcsomókat, melyek a mellel kapcsolatban vannak, és betegségekben megduzzadhatnak.

Magánorvosi Centrumunkban magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítjük pácienseinket, mindezt elegáns környezetben, a legmodernebb vizsgálati berendezésekkel.
A kivizsgálás és kezelés minden esetben a legújabb nemzetközi sztenderdek alapján történik.
A Budai Magánorvosi Centrum nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre, ezért alakítottuk ki a személyre szabott védőoltási programunkat is.

Ennek keretében fontos feladatunknak tekintjük a gyermekek kötelező és ajánlott védőoltásainak ismertetését.
Nemzetközi oltóközpontként is működünk, így bármely egzotikus, távolkeleti országokba történő utazáshoz szükséges kötelező és ajánlott oltást is megkaphatja Budai Oltóközpontban.
Intézményünkben tinédzser ambulanciát is üzemeltetünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek és problémák megelőzésére – egészségügyi és szexuális felvilágosítást is forduló fiatalokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Komplett nőgyógyászati szűrővizsgálat emlőszűréssel, tapintásos ellenőrzéssel, kolposzkópos méhszáj és méhnyakrák- szűréssel 28 600 Ft-ért

Most fizetendő: 4 300 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizeti! A fennmaradó összeg akár egészségpénztári kártyával is fizethető!

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges a 10 számjegyű Maikupon kód megadásával a +36 1 794 3980 és a +36 1 445 0700 számon, e-mailben: info@budaimaganrendelo.hu, vagy online (budaimaganrendelo.hu, bmclabor.hu). 

A helyszínen kérjük, adja át a KINYOMTATOTT kupont a 10 számjegyű kóddal.
Egy vásárló max. 1 ajánlatot vehet saját részre, 1-et ajándékba. 1 vásárló csak 1 ajánlatot használhat fel.

Kérnénk kedves vásárlóinkat, hogy érdeklődjenek a megfelelő időpontról!

Címünk:
1117 Budapest, Fehérvári út 82. (bejárat a Bánát utca felől)
1117 Budapest, Hunyadi János utca 19. (Savoya Park)
1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.
1133 Budapest, Kárpát utca 62-64 Hélia szálló
Telefon: +36-1/794-3980 (Központi), +36-70/647-7811 (Savoya Park)
Email: info@budaimaganrendelo.hu
Web: www.budaimaganrendelo.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út 82.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére